VIDEO: Milioner kažnjen zbog maske i postera Sebastijana Kurca

Austrijska policija novčano je kaznila alžirskog aktivistu i milionera koji se protivi evropskim zakonima koji brane pokrivanje lica.
On je kažnjen nakon što se pojavio ispred kancelarije ministra spoljnih poslova Sebastijana Kurca, noseći narandžastu masku i crno odelo, okićeno novčanicama od 100 evra. On je nosio veliku fotografiju šefa austrijske diplomatije oko svog vrata. 
 
Kažnjen je sa 50 evra. 
 
Austrijski zakon brani ženama muslimankama da u potpunosti prekrivaju lice. Kurc, koji je lider austrijske Narodne partije od 15. oktobra, glavni je zagovornik tog zakona.
 
  • nuka kola

    10.10.2017 10:10
    Nemci i austrijanci ce samo navuci gnev islamista.
  • jasno

    10.10.2017 09:36
    Ili ovako:
    Ako si u Engleskoj sporazumevaš se na engleskom , a ne na tvom maternjem jeziku, pa koji bio
  • khm

    10.10.2017 08:55
    Kad si u necijoj kuci postujes njegova pravila, a ne pokusavas da od tudje kuce napravis svoju. Kad odemo u muslimansku zemlju i mi se moramo prdrzavati nekih pravila, ne idemo tamo naokolo goli da demonstriramo "nepokrivenost". Ovo nije borba za prava, vec ne postovanje gostoprimstva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.