Silovao devojčicu od 12 godina i dobio starateljstvo nad njenim detetom

Kristofer Mirasolo (27) silovao je dvanaestogodišnju devojčicu pre devet godina, a sada je dobio starateljstvo nad njenim sinom, javlja BBC.
Lokalni sud dodelio je osuđenom silovatelju iz Mičigena zajedničko starateljstvo nad sinom sada 21-godišnje žrtve, nakon što je DNK testom utvrđeno da je detetov otac.
 
Nakon prve presude iz 2008. godine Mirasolo je silovao još jednu devojčicu, zbog čega je odslužio zatvorsku kaznu od četiri godine. Sudija Gregori Ros u petak je Mirasolu dao adresu njegove prve žrtve i bez njenog pristanka dodao napadačevo ime na krštenicu deteta, prenosi BBC.
 
"Ovo je ludost", izjavila je advokat žrtve Rebeka Kizling. "Od samog početka istrage ništa nije išlo kako treba. Nikada nije pravedno optužen i trebalo bi još uvek da bude iza rešetaka, ali sistem ne funkcioniše već zlostavlja žrtvu."
 
Mirasolo je u septembru 2008. silovao devojčicu i pretio da će je ubiti. Osuđen je na godinu dana zatvora, a odslužio je samo šest i po meseci te je pušten "kako bi se starao o bolesnoj majci". U martu 2010. ponovo je silovao devojčicu uzrasta između 13 i 15 godina i odslužio četiri godine zatvora. 
  • samo ja

    10.10.2017 23:49
    Milose..

    Pa ja mislim da taj dan nece nikad doci kada ce silovanje biti normalno .. jer to jednostavno ne moze biti normalno, ne samo sexualno nego bilo kakvo.
    A ako si mislio na godine tih devojaka , pa tu si u pravu , kod nas vec mozes sa 14 , ali to je vec neka sira tema.
    A sto se inace tice sta je normalno a sta ne , ili moralno , dodje ti isto , realno to je samo stvar navike,
    Ono sto vidis svaki dan, postaje ti normalno, pa i moralno.
  • Milan

    10.10.2017 21:38
    Kreten
    U SAD ima mnogo kojekakvih verskih fanatika i ovaj sudija je verovatno jedan od njih. Bilo je i senatora i predsedničkih kandidata koji su tvrdili da žena ne može da zatrudni ako je silovana, nego samo ako je pristala na odnos...
  • Miloš Ivanović

    10.10.2017 19:24
    Smejte se al za par godina ovde ćemo se svađati i pokušavaćete da mi objasnite kako to nije bolesno, kako je to normalno a da sam ja imbecil, idiot i zatucani seljak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet