Najnovije vesti
Vesti Hronika
Svedoci ubistva na afterpartiju: "Samo je ušetao i POČEO DA REŠETA. Prikiju nije bilo spasa"

Svedoci ubistva na afterpartiju: "Samo je ušetao i POČEO DA REŠETA. Prikiju nije bilo spasa"

Ubica Milana Pribakovića Prikija (29) je ušetao u klub "the End" u nedelju rano ujutru i hladnokrvno ispraznio šaržer pištolja u pravcu momka, nakon čega je pobegao u metežu koji je nastao.

Milan Pribaković Foto: Privatna arhiva
Milan Pribaković
Milan Pribaković
Foto: Privatna arhiva
Milan Pribaković

Tako događaj koji se dogodio oko šest časova izjutra u nedelju dok je u klubu trajao afterparti, opisuje očevidac koji se našao u lokalu.

Klub inače nije veliki i ne može da primi veliki broj ljudi, ali je to jutro bio gotovo pun. Ubicu je u klubu videlo više svedoka, a snimile su ga i kamere. Policija ga je sinoć identifikovana kao Stefana S. (25) i za njim se intenzivno traga.

U pucnjavi je lakše povređen R.S. (31) koga je rikošetirani metak pogodio u stopalo.

Nije bilo šanse da preživi

Prema nezvaničnim informacijama, Pribaković nije imao šanse da preživi, jer ga je jedan metak pogodio u arteriju, nakon čega je brzo iskrvario. Motiv za ubistvo Prikija, inače pripadnika navijačke grupe "Firma" odranije poznatog policiji, još se traži.

Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija

Nekoliko izvora upoznatih sa situacijom smatraju da ovo ubistvo nije inspirisano navijačkim sukobima, jer se ekipa kojoj je Pribaković pripadao smirila pre više godina, nakon što je ubijen jedan od članova.

Foto: Facebook

Članovi Pribakovićeve ekipe iz Ulice Pariske komune sa kojima je išao na utakmice oprostili su se od njega čituljom u novinama citirajući pesmu rep grupe "THCF" Snovi kao život".

- Tebe nema, zajedno smo maštali ko deca. Naši su mislili da smo nepopravljivi, i dalje si sila od čoveka. U glavi i dalje odzvanja kako pucaš od smeha. Leđa nam je okrenula sreća, odgovor ne znam, sudbina je kur.. kakve nema - piše u poslednjem pozdravu ekipe ioz Pariske komune.

Pribaković je sahranjan danas na Gradskom groblju u Novom Sadu.