"Dani fruškogorskih vina" 13. i 14. oktobra u Fabrici

Manifestacija "Dani fruškogorskih vina" održaće se ovog petka i subote u klubu Fabrika u Kineskoj četvrti.
Učestvovaće deset proizvođača vina Fruškogorskog vinogorja kao i jedan proizvođač autentičnog sira sa tog podneblja. Posetiocima će se predstaviti Vinarija Deurić - Mala Remeta, Vinarija Trivanović - Erdevik, Vinarija Đurđić - Sremski Karlovci, KM Vinarija - Irig, Mačkov podrum - Irig, Vinarija Erdevik, Vinarija Milanović - Surduk, Vinarija Kovačević - Irig, Vinarija Belobrdo - Čerević i Vinarija Adžić - Čortanovci  kao i "Friški jazački", proizvođač autentičnog sira sa tog podneblja.
 
Osim klasične degustacije i prodaje vina, rakije i sireva, program će biti obogaćen i radionicama na temu uparivanja hrane i vina, uz predavanje i demonstraciju na licu mesta uz asistenciju somelijea i kuvara, kao i panel diskusijom na temu "Novostvorene sorte vinove loze Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu".
 
Oba dana će biti organizovan i muzički program u kojem će učestvovati Goran Polovina (Plavi ptičić), koji izvodi numere 60-tih godina uz akustičnu gitaru i usnu harmoniku, kao i "Duo Nomadiko", koji će obogatiti drugo veče uz melodije ruskih romansi.
 
Ulaznice će biti u prodaji po ceni od 300 dinara, a zauzvrat će svaki posetilac na ulazu dobiti staklenu vinsku čašu. Broj ulaznica je ograničen. Manifestacija počinje u 18 časova i traje do ponoći.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič