IDENTIFIKOVAN UBICA IZ NOVOG SADA: Došao taksijem, ušao u klub, ubio mladića i pobegao taksijem!
Foto: S.S.

Ubistvo Pribakovića

IDENTIFIKOVAN UBICA IZ NOVOG SADA: Došao taksijem, ušao u klub, ubio mladića i pobegao taksijem!

Crna Hronika -

Stefanović je i dalje u bekstvu, a policija je uhapsila njegovog druga Vuka Todorovića (24) zbog sumnje da je prisustvovao krivičnom delu i znao identitet počinioca, a nije to prijavio

NOVI SAD - Stefan Stefanović (25) iz Novog Sada osumnjičen je da je ubio navijača Vojvodine Milana Pribakovića (29) iz Novog Sada u nedelju ujutru u diskoteci „The End“ kod hotela „Park“.

Stefanović je i dalje u bekstvu, a policija je uhapsila njegovog druga Vuka Todorovića (24) zbog sumnje da je prisustvovao krivičnom delu i znao identitet počinioca, a nije to prijavio.

- Stefanović i Todorović su u nedelju oko šest sati došli taksijem do diskoteke „The End“. Stefanović je uleteo unutra, gde je bilo mračno, pucao Pribakoviću u noge, od čega je ovaj iskrvario nasmrt. Stefan i Vuk su odmah napustili diskoteku, seli u taksi koji ih je čekao i udaljili se - kaže izvor Kurira iz istrage.

Za Stefanovićem je inače raspisana potraga zbog izdržavanja zatvorske kazne zbog nelegalnog oružja, za šta je osuđen na godinu i po dana. Pored toga, poznat je i po iznudama, narkoticima i raznim drugim krivičnim delima.

Milan Pribaković sahranjen je juče na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Kurir / S. S.

Foto: S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track