Najnovije vesti
Zabava
"SRCE MI SE SLAMA ZBOG ŽRTAVA" Seksualnog manijaka iz Holivuda ostavila supruga, nakon što se saznala užasna istina

"SRCE MI SE SLAMA ZBOG ŽRTAVA" Seksualnog manijaka iz Holivuda ostavila supruga, nakon što se saznala užasna istina

Posle svega i nije veliko iznenađenje vest da je supruga producenta Harvija Vajnstina (65), britanska modna dizajnerka Džordžina Čampan (41), suvlasnica brenda "Markesa" (Marchesa), odlučila da ga ostavi.

harvi vajnstin dzordzina capman2  epa IAN LANGSDON Foto: IAN LANGSDON / EPA;
harvi vajnstin dzordzina capman2 epa IAN LANGSDON
Harvi Vajnstin i Džordžina Čapman
Foto: IAN LANGSDON / EPA;
Harvi Vajnstin i Džordžina Čapman

Kako iz dana u dan izlaze nove prljavštine na videlo vezane za gnusno ponašanje nekada jednog od najmoćnijih ljudi Holivuda, sa sve optužbama za silovanje, Čapmanova je u zvaničnoj izjavi za "Pipl" (People) navela:
"Moje srce se slama zbog svih ovih žena koje su prošle kroz ogroman bol zbog neoprostivih postupaka. Odlučila sam da ostavim supruga. Moj priroritet je briga za našu malu decu i zamolila bih medije da u ovom trenutku poštuju našu privatnost", piše u izjavi Čapmanove.
U isto vreme kada je izjava puštena u javnost, Vajnstin je odleteo privatnim avionom u Evropu gde će, kako piše TMZ, otići na rehabilitaciju. Anonimni izvor je rekao da se on drži prilično "pribrano" i da je, sem ponekih napada besa, vrlo miran i staložen u vezi sa svim.
Vest o razlazu Vajnstina i Čapmanove objavljena je nakon dva uznemirujuća članka – prvog od 5. oktobra u "Njujork tajmsu", drugog od juče u "Njujorkeru" u kojem se do detalja iznose na desetine svedočanstava žena koje su iskusile seksualne napade Harvija Vajnstina, među kojima su i najmanje tri optužbe za silovanje.

U ponedeljak su američki mediji objavili da Džordžina i Harvijeva familija "stoje uz njega", ali jedan dan je promenio sve.
Harvi i Džordžina upoznali su se 2003. a venčali 2007. Imaju ćerku Indiju Perl (7) i sina Dašijela (5). Iz prvog braka sa Iv Čilton Harvi ima ćerke Lili (sada sina Remija, 22), Evu (19) i Rut (15).
Jedan modni publicista iz Njujorka rekao je za "Holivud riporter" (Hollywood Reporter) da će Džordžini biti veoma teško da održi ugled svog brenda, jer je Harvi bio zaslužan za to što su mnoge glumice nosile "markesa" haljine na crvenom tepihu a bio je i veoma blizak prijatelj sa Anom Vintur, urednicom američkog "Voga" (Vogue), sa kojom je često organizovao žurke za prikupljanje novca za Demokratsku stranku.

Kejt Hadson, Sara Džesika Parker i Sandra Bulok u kreacijama "markese"
Foto: EPA / RAS Srbija
Kejt Hadson, Sara Džesika Parker i Sandra Bulok u kreacijama "markese"

- Nijedna zvezda neće više želeti da nosi haljine sa etiketom "markesa" – rekao je pomenuti modni stručnjak.