Sreća za Vestbruka, da je jedan čovek bio noćas u hali, loše bi se proveo!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.10.2017.
10:06
Izvor: Sportske.net

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun objasnio je čemu se najviše obradovao nakon što je video kako Rasel Vestbruk udara Nikolu Jokića.

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Srpski internacionalac Nikola Jokić upisao je dabl-dabl učinak (12 pts, 11 sk) u porazu Denvera od Oklahome, ali se nakon tog meča najviše priča o "bliskom susretu" koji je Somborac imao sa Raselom Vestbrukom.

Najkorisniji igrač NBA lige iz prethodne sezone snažno je "ušao u Jokića" što je rezultiralo padom srpskog košarkaša i faulom u napadu koje su sudije dodelile Vestbruku.

Upravo je opisana situacija bila jedna od tema o kojoj je govorio trener Denvera Majk Meloun posle utakmice. Meloun je otkrio da ga nakon svega viđenog raduju dve stvari.

"Mislim da način na koji je Jokić podneo tu situaciju i kako nije dozvolio da to utiče na njega, pokazuje znak sazrevanja, što volim da vidim. Odlično za njega", kazao je Meloun.

Druga stvar koja je obradovala Melouna više se tiče Rasela Vestbruka koji je ima sreće što u hali nije bio Nikolin brat Strahinja.

"Bio sam srećan što njegov stariji brat Strahinja nije bio u hali" dodao je Meloun.

Ko je imao prilike da vidi kako izgleda Nikolin stariji brat svestan je zašto je Majk Meloun rekao ovako nešto. Viši i krupniji od Jokića a spreman da poleti kad neko nasrne na brata. Eto  zašto je Vestbruk imao sreće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke