Ивањички одбор Нове Србије прешао у ПОКС 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ивањички одбор Нове Србије прешао у ПОКС
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
11.10.2017 | 0 коментар(а)



Ивањица / Крагујевац - Покрету обнове Краљевине Србије приступио је цео Општински одбор Нове Србије

из Ивањице са свих шест одборника у Скупштини општине Ивањица. О томе су представнике медија данас у Крагујевцу обавестили Рацо Секулић, сада већ бивши председник ОО Нове Србије Ивањица и Мирко Чикириз, један од оснивача Покрета обнове Краљевине Србије и први човек нашег покрета у Крагујевцу.

Рацо Секулић је истакао да је његова сарадња са бившом странком била коректна али да је он убеђени монархиста и да је „природно да приступи странци која баштини идеологију и политички програм који су његов и живот и политика.“ У покрету обнове Краљевине Србије, како је истакао, препознао је и квалитетне људе и добру атмосферу, па је мишљења да ће све то допринети томе да Покрет обнове Краљевине Србије настави да се развија на најбољи могући начин јер је то странка коју је Србија чекала 72 године и која има ретку привилегију и одговорност да промовише интересе Краљевине Србије и рехабилитује и реафирмише тековине Равногорског покрета.

Чикириз: Наредних дана да ће странци приступити велики број важних људи, фото: Глас западне Србије

У свом обраћању Мирко Чикириз је истакао да је ово велики дан за Покрет обнове Краљевине Србије, јер смо добили велико појачање баш из Ивањице, родног места вође равногорског покрета, Драже Михаиловића.

“Рацо Секулић је угледан и квалитетан човек који је око себе окупио њему сличне људе којима је монархија на срцу”, навео је Чикириз и истакао да је ово само почетак великих појачања.

“Покрету обнове Краљевине Србије у наредним данима ће приступити велики број важних људи, који у нашој странци препознају политику која обележава њихове животе и људе који се политиком не баве због лукративних разлога”, тврди Чикириз.

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.474.660 посета
Тренутно на сајту: 322 посетилац(a)