Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
"TO NA SLICI NISTE VI" Operisale se i promenile lični opis, a sada im ne daju da IZAĐU IZ ZEMLJE

"TO NA SLICI NISTE VI" Operisale se i promenile lični opis, a sada im ne daju da IZAĐU IZ ZEMLJE

Na društvenim mrežama se deli fotografija tri Kineskinje sa zavojima koje sede na aerodromu u Južnoj Koreji i ne mogu da se ukrcaju na svoj let za povratak kući. Službenici su ženama rekli da ne mogu da napuste zemlju, jer, nakon plastičnih operacija zbog kojih su imale zavoje više ne izgledaju kao na fotografijama u pasošima.

kineskinje pasoši arhivska fotografija nownews.com Foto: nownews.com;
kineskinje pasoši arhivska fotografija nownews.com
Foto: nownews.com;

Klinike za estetsku hirurgiju u Južnoj Koreji su poznate u svetu i navodno jedne od najboljih, zato i ne čudi što dosta žena odlazi u tu zemlju na operacije, piše 24sata.hr.

Osim botoksa, ugradnje implanata u obraze, Kineskinje najviše operišu celo lice, pa im lični opis, gotovo u potpunosti, bude promenjen.

Zbog ovoga osoblje sa aerodroma ima puno problema. Neke klinike su to rešile izdavanjem potvrda pacijentkinjama u kojima se garantuje da su iste osobe kao one u pasošima i u sertifikatu piše i u kojoj bolnici su boravile, koliko vremena su tamo provele, a piše i broj pasoša i svi njihovi ostali lični podaci, prenose kinesk mediji.

Međutim, ženama koje su zapele na aerodromu, a njihova slika se kao luda širi internetom, izgleda ni sertifikati nisu pomogli. One su se pojavile sa zavojima na glavama, vidno natečenih lica i izazvale su lavinu komentara.

- Tako natečene ih ni majka ne bi prepoznala - napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.