BARAŽ ZA SP: Azuri mogu na Šveđane

B.A.

11. 10. 2017. u 17:11

Najveće ime u baražu je Italija. "Azuri" će biti povlašćeni u žrebu 17. oktobra u Cirihu, kao i Švajcarska, Hrvatska i Danska. U slabijem šeširu su Republika Irska, Severna Irska, Švedska i Grčka

БАРАЖ ЗА СП: Азури могу на Швеђане

Imobile (Italija) Foto AP

IZ Evrope će na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji igrati 14 reprezentacija, a deset timova je već poznato. Ostalo je još samo da se odigraju četiri meča baraža i lista ekipa sa kontinenta koji je osvojio 11 od 20 Mundijala biće konačna.

Kroz bitke po grupama, u izabrano društvo su ušli Srbija, četvorostruki šampion i branilac pehara Nemačka, Portugalija (prvak Evrope), Španija (osvajač 2010), Engleska (pobednik 1966), Francuska (najbolja 1998), Poljska, Belgija i debitant Island. Rusija se kvalifikovala kao domaćin.

Najveće ime u baražu je Italija, selekcija koja ima četiri pehara. "Azuri" će biti povlašćeni u žrebu 17. oktobra u Cirihu, kao i Švajcarska, Hrvatska i Danska. U slabijem šeširu su Republika Irska, Severna Irska, Švedska i Grčka.

Od ekipa sa nešto jačim rejtingom, sve šanse su već izgubile reprezentacije Holandije, Bugarske, Češke, Rumunije, Turske... koje će čekati kvalifikacije za Katar 2022.

Prve utakmice doigravanja su na programu od 9. do 11. novembra, dok su revanši od 12. do 14. n

DIREKTNO (10)

SRBIJA

RUSIJA

NEMAČKA

PORTUGALIJA

ŠPANIJA

ENGLESKA

BELGIJA

FRANCUSKA

POLjSKA

ISLAND

BARAŽ (8)

Povlašćeni

ŠVAJCARSKA

ITALIJA

HRVATSKA

DANSKA

Drugi šešir

S. IRSKA

ŠVEDSKA

R. IRSKA

GRČKA





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)