Najnovije vesti
Kultura Vesti
Nova krimi priča sa Stanom Katić

Nova krimi priča sa Stanom Katić

Prva sezona američke krimi serije ''Odsustvo'' sa Stanom Katić u glavnoj ulozi startovala je ove nedelje i glumica koja se proslavila kao detektivka u tv hitu "Kesl" vraća se u podjednako uzbudljivoj priči.

Stana Katić Foto: Promo
Stana Katić
Stana Katić u "Odsustvu"
Foto: Promo
Stana Katić u "Odsustvu"

Prva epizoda donosi šokantan povratak FBI agenta Emili Birn, nakon što se dugo godina mislilo da ju je ubio serijski ubica. Ona je je prinuđena da se suoči s misterijom svog zatočeništva i činjenicom da se život svih drugih jednostavno nastavio bez nje. Kopajući po njenom slučaju, Emiliin bivši muž Nik Durand pronalazi vezu s vođom trafiking bande Robertom Semerovim. Nakon što ga FBI locira, sumnja se odjednom prebacuje na Emili i svi počinju da se pitaju da li je to ista osoba koju su poznavali.

Emili Birn glumi Stana Katić, američka glumica srpskih korena, s područja Dalmacije. Ona nestaje u lovu na osumnjičenog serijskog ubicu i pojavljuje se nakon puno godina, slabo se sećajući šta joj se desilo. Po povratku u neki novi i promenjen svet, ona mora da se suoči s emocionalnim oporavkom od zatočeništva i ponovo izgradi svoj život.