Najveća pobeda sezone za Troickog! Eliminisao je 7. tenisera sveta na Mastersu u Šangaju!

Velika pobeda za drugog reketa Srbije, koji je izbacio Dominika Tima

  • 7

Viktor Troicki je pobedio Dominika Tima u šesnaestini finala Mastersa u Šangaju sa 2:1 i tako ostvario jednu od svojih najboljih partija ove godine!

Sjajno je igrao Viktor od starta meča, dominirao je na terenu, lakše osvajao svoje servis gemove, a mogao je meč da reši i ranije, ali je u tajbrejku odlučujućeg seta bio bolji od 7. tenisera sveta i zasluženo je prošao dalje.

Vikor je bolje počeo meč, napravio je brejk već na startu, poveo sa 3:0 i do kraja prvog seta sačuvao prednost. U drugom je uzvratio Tim, koji je u 6. gemu tog seta napravio ključni brejk, koji je takođe sačuvao do kraja i poravnao rezultat na 1:1. Doduše, prethodno je Viktor imao brejk loptu, ali je nije iskoristio i Austrijanac je to kaznio već u narednom gemu.

U trećem setu nije bilo brejkova, ali je Troicki delovao sigurnije na svoj servis i imao je i dve brejk lopte koje nije iskoristio.

Sjajnu igru Troicki je nastavio u tajbrejku. Prvi je napravio mini-brejk, da bi Tim uzvratio. Potom je Troicki napravio dva mini-brejka, ali je još jednom Tim uspeo da se izvuče i da i on veže dva mini-brejka, ali mu je u tome pomogao i Viktor, koji je napravio duplu servis grešku.

Viktora u narednoj rundi čeka Amerikanac Džon Izner.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    11. oktobar 2017 | 20:08

    Ako je pobedio Tima to je stvarno veliki napredak za Troickog....svaka cast majstore

  • Milka R ,

    11. oktobar 2017 | 20:43

    Bravo Viktore cestitamo !i u dalje pobede i uspehe!,

  • BASA

    11. oktobar 2017 | 20:31

    Viki , bravo ! Aj'mo nasiii !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA