Obeležen Dan grada Leskovca (FOTO, VIDEO)

Ovogodišnje obeležavanje Dana grada Leskovca na tri lokacije najlepše je do sada osmišljeno jer je dobitnicima nagrada sa medaljom posvećena posebna pažnja, a svečanost je uveličana otvaranjem nove fabrike sa 80 radnih mesta za Leskovčane.

 

Najmlađi dobitnik nagrade iz Plivačkog klupa Leskovac

Najpre je 225 najboljih učenika, studenata i sportista dobilo nagrade u iznosima od po 10.000 do 40.000 hiljada dinara, potom je u Narodnom pozorištu održana svečana sednica Skupštine grada, koju je otvorio njen predsednik Alekandar Đurović, a potom je gradonačelnik Goran Cvetanović održao govor u kome je sumirao rezultate rada između dva oktobra, sa planovima za budućnost, koji možete u celosti pročitati OVDE , a u našim video klipovima poslušajte najznačnije delove tog govora.

 

Svi dobitnici oktobarskih nagrada i priznanja

 

Usledila je dodela pohvala zaslužnim pojedincima, i na kraju dobitnicima nagrada u vidu medalja, za koje su lokalne vlasti pripremile i na velikom platnu emitovale petominutnu prikaz svega oboga što ih je kvalifikovalo za to prestižno priznanje.

U pauzama glumice Narodnog pozorišta su uz pomoć kratkog filma prošle kroz istoriju Leskovca

Gradski hor Zvezdice, dobitnice medalje, otpevale su himnu Srbije-

 

DOBITNICI MEDLAJA

Dodelu medalja možete pogledati na našoj Fejsbuk stranici.

https://www.facebook.com/jugmedia/

Milica Ivanović

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

6 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
KomandantČe
11.10.2017. 23:02

Sramota!!! Slaviša DITS i Mladost ciglana da dobiju pohvalnicu. Zamislite, isti oni koji su zbog bliskosti sa „tatka na narod“ dobili kratku promociju u Žikinoj Šarenici. Trebate nagraditi i pohvaliti one koji su učinili nešto za grad, a ne za sebe ili vašu stranku.
Master matematičar… Uspeh za pohvalu. Znate li vi koliko doktora nauka imamo iz Leskovca koji su cenjeni u svetu?
Vodovod sa Kosarom na čelu. Ovo je već crni humor.
Toliko ste jadni da morate da nameštate pohvale i nagrade… Svojim trudom i radom ih sigurno nikad ne bi zaslužili!
Zašto niste pohvalili nekog ko nije u/blizak SNS-u?…..Funny people.

zlobni zavide
12.10.2017. 01:08
Odgovor za  KomandantČe

DITS I Mladost su i bez tatka priznati.Gradjani prepoznaju Mladost po standardu izvan Leskovca.Vodovod je vidim jedini sto bez gradskog i republickog budzeta pravi pare. Gradjani su zadovoljni kom.uslugom u poredjenju sa onom iz 20.veka. Sa istim monopolom, gazduje se domacinski.Gordana Savic, nikome ne smeta. Uvek dobrodosla da srusi jednu vlast i sa drugima udje u novu. To je znanje.Svima je dobra. Od 10 godina Lajfa, S.Conic je samo jednu godinu imala doprinos. Kad zateknes punu kucu, imas sta da razvijas, misli tatko na LIFFE. Amorozo i Zvezdice su biseri, al se finansiraju projektno.Maja se politicki zahvalila, obratila se i poziciji i opoziciji, kao da umetnost to prepoznaje. Skruseni Bata slikar ne bi smeo da podigne kicmu, sve i da ume, jer Leskovcani ne prastaju uspeh. Kao da si kriv, sto si sposoban. Posle Demokrata koji su radili za sebe,sramota je stvarati za druge. Dobro je kad pljuju ljudi proslosti. A Marko treci put dobija priznanje grada.

sve bi bilo drugacije
12.10.2017. 01:24
Odgovor za  KomandantČe

Nema smisla sto niste nagradili Think Tank Town

To bese ?
12.10.2017. 11:56

Zurka u kaficu,
trajanja 3 sata jednom godisnje?
Ne budite neozbiljni.

Stevan
11.10.2017. 23:09

E koliko sigurnih glasova na nekim sledecim izborima. Samo rgijajte, uzivajte u cascavanju nagradama.

Zoran
12.10.2017. 18:17

Ti uspesni leskovcani po svetu im nisu potrebni jer nisu sns aktivni (niti) clanovi.
Sta je sa mnogim ljudima I mladjim I starijim Leskovcanima koji su mnogo uspesniji od ovih ovde (narocito pojedinih „dama“)
?
I od kada Oktobarsku nagradu dobijaju deca osnovci?! U redu je za pojedine extremne talented studente ali ovo!
Sve je – ja tebi – ti meni!