PEVAČICA IZAZVALA UDES: Goca Lazarević oborila biciklistu

V.N.

11. 10. 2017. u 18:56

Pevačica izazvala incident u saobraćaju na Bežaniji, vozeći svoj džip Goca je izgubila kontrolu nad vozilom

ПЕВАЧИЦА ИЗАЗВАЛА УДЕС: Гоца Лазаревић оборила бициклисту

Gordana Goca Lazarević

PEVAČICA Gordana Goca Lazarević danas je, vozeći svoj džip u Ulici partizanske avijacije na Bežanijskoj kosi u Beogradu, izgubila kontrolu nad vozilom i oborila sredovečnog biciklistu, koji je prevezen u Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu. Očevici nesrećnog slučaja potvrdili su beogradskim medijima da je pevačica posle udesa zaustavila vozilo i vidno potresena prišla unesrećenom čoveku koji je ležao na ulici.


Uz njega je sačekala Hitnu pomoć i policiju, koja je napravila zapisnik i uzela izjavu od pevačice. Pozvali smo je i mi danas, ali Goca nije odgovarala na naše pozive, niti na SMS poruke.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Vozac

12.10.2017. 06:17

@MB - Ja vozim preko 20 godina i do sada nisam NIKOGA udario na biciklu, na pesackom, na crvenom i sl. Isto tako znam mnogo ljudi oko mene koji isto tako duze voze i nikad se nikom tako nesto nije dogodilo. Ali jeste onima koji vole da piju alkohol i koji su na lekovima i opet tako nesto slicno. Nego stvarno, ja joj nebi nista uradio za ovo... ja bi joj dao da vozi i dva auta u isto vreme i cak bi joj peglu ubacio da moze da pegla dok vozi i obavezno joj ugraditi neki "mini bar" i medalju za zaslugu.

zmau

12.10.2017. 08:26

@MB - Ne može svakom da se dogodi. Može da se dogodi samo ljudima koji voze automobile. Mislite o tome kada birate način na koji se krećete kroz grad. Uz svaku svoju odluku preuzimate i odgovornost za posledice.

Miloš

12.10.2017. 09:59

U nekoj zemlji ne mogu da se setim tačno kojoj... su razmišljali o zabrani upotrebe terenskih vozila, SUV, džipova u gradu.... Nije isto kada pri se brzini od 60km/h čovek nadje u fići pri sudaru sa terenskim ili poluterenskim vozilom...težina vozila, položaj vozača jednog i drugog vozila itd.Upravo zbog toga se rol barovi na gradskim terencima sve redje ugradjuju...