LJUBIŠA TRGOVČEVIĆ PROGOVORIO O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ! Vidovnjak o Zoranu Marjanoviću i pokojnoj pevačici! A ONDA JE OTKRIO ŠTA ZNA O SLOBI MILOŠEVIĆU
Foto: Youtube, Privatna Arhiva

bez dlake na jeziku

LJUBIŠA TRGOVČEVIĆ PROGOVORIO O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ! Vidovnjak o Zoranu Marjanoviću i pokojnoj pevačici! A ONDA JE OTKRIO ŠTA ZNA O SLOBI MILOŠEVIĆU

Crna Hronika -

Ljubiša Trgovčević, čovek koji je sebe predstavljao kao vidovnjaka, posebno tokom devedesetih godina progovorio je o slučaju ubistva Jelene Marjanović i otkrio konačno da li je rekao da je Zoran Marjanović ubio svoju suprugu.

"Bio sam na jednom splavu i dođe neki novinar i kaže - a, bili ste vi kod Milomira Marića, vi ste prvi rekli da je ovaj ubio svoju ženu. Ali ja to nisam rekao, negiram da sam to rekao", ispričao je Trgovčević gostujući na Happy televiziji i dodao:

"Bili su novinari kod mene u agenciji. Verujte mi nisam hteo ništa da kažem. Imam neke principe. To je stvar policije. Šta ja vidim, da li vidim... Ne želim u to da ulazim."

Trgovčević se osvrnuo i na bombardovanje 1999. koje je kako tvrdi prorekao.

"Ja sam rekao da će biti bombardovanje i to se desilo. Jedan što je bio u Hagu rekao je da mu je pokojni predsednik (Slobodan Milošević) rekao - Žao mi je što nisu zvali Trgovčevića. Jer on je čitao ono što sam ja pisao u "Zoni sumraka" da će on da ode u Hag."

Kurir.rs/Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Snaja Zorana Marjanovića jedan od glavnih svedoka! Sumnja se da Milica nešto krije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track