Jovana Tomić Matora
Printscreen
Jovana Tomić Matora

Printscreen

Jovana Tomić Matora, Foto: Printscreen

Ona je bez dlake na jeziku, otkrila sve.

Veliki šef joj je dozvolio da iznese svoje mišljenje o svim ukućanima.

- Dragi zadrugari, Jovana je izrazila želju da javno iznese svoje mišljenje o svima i ta želja će joj biti ispunjena. Jovana, neophodno je da budeš iskrena kako ne bi razočarala ni Velikog šefa ni gledaoce, koji nestrpljivo čekaju tvoje komentare - glasilo je pismo.

Kako je od prvog dana imala želju i volju da kaže ono što misli, Jovana je odmah ustala i sa oduševljenjem počela redom bez ustezanja da iznosi svoje mišljenje o zadrugarima: 

Maca Diskrecija

Zoran Ilić

Maca Diskrecija, Foto: Zoran Ilić

- Sanja je jedna sisata mangulica... Ona mi u kući najviše prija, gotivim je i volim i to je to. Mana joj je da treba da opere kosu - bila je direktna Jovana.

- DNK su najveći foliranti. Marko se pravi mutav, a Divna je dirigent tu. Ne sviđaju mi se, namazani su, jako su svesni gde su došli, ali mislim da ste se malo više zaneli i istripovali.

Matora je redom pričala o njima, a onda je stigla do Mace Diskrecije, o kojoj nije želela mnogo da polemiše:

- Kurva nikad ne menja separe, možda kola, ali separe nikad - rekla je Matora, na šta je Maca samo pozdravila svoju armiju.

 

 

Komentari (4)

Makica

12.10.2017 15:20

Normalno da Maca nije reagovala,kad je nije ni razumela

MAČIĆ

12.10.2017 21:44

@Makica - KAŽE NAROD "BOLJE ĆERKA KURVA NEGO LEZBEJKA" TO MACA OČIGLEDNO RAZUME I NE OBRAĆA PAŽNJU NA "MATORU" MLADU LEZBEJKU. PRE ĆE JE UVREDITI GEJ NEGO JOVANA.

Sreten

12.10.2017 22:09

Gde si bre MATORI Jovan? Šta ima, imaš li partnerku ili je još tražiš? Čujem da si bila sa RUŽICOM u vezi ali te napustila zbog tvoje prevelike posesivnosti. Ajde sad lepo "POTROŠI" Macu i vrati se u svoj Železnik!

kata

12.10.2017 23:05

Maca je neosetljiva na sve uvrede kao sto bi normalna osoba reagovala. Cak se smeje a oni je vredjaju. To je za mene neverovatno. To mogu samo jaki igraci u rijalitiju.