Keba audijem udario devojku na pešačkom prelazu; Nije bio pod dejstvom alkohola?

Novosti online / E.V.N.

07. 11. 2017. u 20:57

Dragan Kojić Keba večeras je oko 20 sati u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu udario crnim "audijem" devojku A. Đ. (18) na obeleženom pešačkom prelazu, potvrđeno je "Novostima"

Кеба аудијем ударио девојку на пешачком прелазу; Није био под дејством алкохола?

Pešački prelaz u Pariske Komune Foto Igor Marinković

FOLK pevač Dragan Kojić Keba sinoć je oko 20 časova, automobilom marke "audi", udario devojku A. Đ. (18) na pešačkom prelazu u Pariske komune kod "Mekdonaldsa" u Novom Beogradu. Devojka je sa povredama glave prevezena u Zemunsku bolnicu. Nezvanično, Dragan Kojić nije bio pod dejstvom alkohola, a protiv njega je podneta krivična prijava za ugrožavanje saobraćaja.

Kako saznaju "Novosti", nesreća se dogodila kada se pevač svojim crnim "audijem" kretao ka Tošinom bunaru i tom prilikom naleteo na devojku koja je prelazila ulicu preko pešačkog prelaza u novobeogradskoj ulici Pariske komune kod broja 15. Prema rečima očevidaca, Keba se odmah nakon udesa zaustavio nekoliko metara dalje, izašao iz auta i počeo da doziva pomoć. Sve vreme je bio uz povređenu A. Đ. dok Hitna pomoć i policija nisu stigle.

- Devojka je ležala na ulici, a on joj je sve vreme govorio da diše i bio je u šoku - kaže jedan od očevidaca. - Kada je Hitna pomoć odvela devojku, on je ostao u automobilu i sačekao da dođe policija i obavi uviđaj.

Prema nepotvrđenim informacijama, pevaču je prilikom alko-testa utvrđeno da u trenutku udesa nije bio pijan. Protiv njega je u redovnom postupku u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu podneta krivična prijava za ugrožavanja saobraćaja.

U ŠOKU SAM, IZVINjAVAM SE

Dragan Kojić se javno izvinio devojci i njenoj porodici.

- U velikom sam šoku, a najvažnije mi je da je devojka dobro. Bio sam sa njom i sa njenom porodicom sve vreme i hvala dragom Bogu da je devojka dobro, pregledana je i puštena kući. Ne znam šta bih više rekao. Hvala na razumevanju - rekao je Keba za "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (31)

NeCudiMe

07.11.2017. 21:27

Prenaseljenost i urbanistički haos u Beogradu su takvi da je prava muka voziti, a i bezbednost ( i pešaka i vozača) je debelo ugrožena. Apsolutno je nemoguće voziti po PS-u i nemoguće je predvideti kad će pešak da iskoči sa nepreglednih trotoara zakrčenih automobilima ( koji su tu opet zbog divlje gradnje i manjka parkinga). Haos i kolaps totalni

Marko

07.11.2017. 22:14

devojci brz oporavak i bez posledica zelim, a keba pa bar nije pobegao sa mesta nesrece kao neciji sinovi, braca itd

Ja

07.11.2017. 22:14

Ja sam pre neki dan vozio 40 na sat u Beogradu i covek je prelazio na pesackom prelazu a ulica nije uopste bila osvetljena i nisam ga video iskocio mi odjednom, a gledao sam pravo i vozio lagano, i bas presekao, da i on nije gledao tacno bi ga udario.

zaliv.net

08.11.2017. 01:53

@Ja - I jel ta prica ima neki smisao ili poruku? Ocigledno nisi polagao vozacki ili si ga polozio tako sto si nekome tutnuo 100DM ili EUR....Kad pesak stoji pored pesackog moras da stanes, a cak i kad nikog nema na pesackom MORAS da usporis narocito ako nije osvetljeno kako treba.....NEMA OPRAVDANJA, pesaci ne skacu na kola na pesackom vec prelaze pesacki a ti lepo stani pa neka se razidju a ako ti se zuri ti izadji iz kola pa PESKE!

'Oće pešaci da iskaču na prelazima

08.11.2017. 08:11

@Ja - e, blago nama, s vama... ako nije dobro osvetljeno, smanji na 20. Gde li ste pokupovali vozačke dozvole, da mi znati.

Paul Kersey

08.11.2017. 10:03

@Ja - Života ti, majstor šofer, gde piše da vozilo mora da se zaustavi kad nailazi na pešački prelaz dok neko stoji pored njega?

Profa.

07.11.2017. 22:43

Sada ćemo videti imali zakona za sve počinioce koji gaze pešake na pešačkim prelazima. Devojki želim oporavak

Smaranje

07.11.2017. 23:08

Ma vidim ja svima kriv urbanizam. Kriv im je i za to što ne staju na pešačkim, što voze preko dozvoljenog, što piju pre vožnje. Svi bi u Evropu, a da manire ostavimo neke Somalije koja je 40 godina u građanskom ratu ,i gde je uspeh doživeti 16-u.

Marko

08.11.2017. 01:28

@Smaranje - Jel ti stvarno mislis da se ovakve stvari ne desavaju u Parizu, Berlinu, Rimu i drugim evropskim gradovima ? E stvarno smo opijeni ovom evropskom utopijskom idejom, nama Srbima uvek treba neka ideja kako god bila lazna samo da se njom vodimo.....

dove

08.11.2017. 07:27

@t - Tako je, siroka i pregledna osvetljena ulica, sveze ofarban pesacki prelaz, na trotoarima okolo ili kolovozu nema parkiranih automobila, postavljenih kontejnera ili drveca i zbunja, sinoc nije bilo smanjene vidljivosti zbog kise, snega, magle, kolovoz u idealnom stanju, a pretpostavljam da ovaj ima i ispravan auto. Nije bahat.

naranca

08.11.2017. 18:56

@Mile BG - @mileBg Novi BGD je ravan kao Ruska stepa ili USA prerija I mi svi kazemo ''na''Novom BGD.

Djekna

08.11.2017. 04:08

Pa ako vec treba da te udari auto onda bar da vozac bude neka folk faca, zvezda Granda, Pinka, ili nesto tako super cool i trendy!

R.Kostić

08.11.2017. 06:43

ozna bre oče da gu uništi :) p.s.šalu na stranu,devojci želim brz oporavak,nije naivna nezgoda.

Francesco

08.11.2017. 07:33

Keba pod hitno sam sebi da organizuje humanitarni koncert na Tašu dok nije totalno zahladnelo. Pravda za Kebu.

Bole

08.11.2017. 08:02

Čovek je sačekao policiju!!! Ako je kriv i treba da bude kažnjen. Što je najvažnije, sačekao je policiji. Nije pobegao

SASA

08.11.2017. 09:16

Ja sam vozac u penziji. Imao sam bezbroj sitnih udesa. Nikada nisam bio kriv, ali ljudi kad se sklope kockice nema bezanja. Steta za devojku, zelim joj brz oporavak bez posledica. Za Kebu je isto stresna situacija posebno sto je javna licnost. Dobro sto nije pio. Ja nikada alkohol nisam konzumirao pre voznje 24h. Sada kada sam u penziji opet nemogu, pijem lekove.

pesak

08.11.2017. 09:43

Znam da ima pesaka koji srljaju, ali kad prelazimo pescki MORAMO gledati u vozila koja dolaze jer nazalost vozaci NE STAJU ispred pesackog, sto recimo moj sin radi i nece da krene dok pesak ne kroci, tj. postuje PP apsolutno!samo postovanje propisa!!!!

naranca

08.11.2017. 12:50

Ima tu I novitet.Jednom mom prijatelju koji uvek vozi sporo skocio sa detetom u naruciju jedan gospodin.Verovatno ih nije udario ali u frci nije siguran.''Udareni''gospodin je posle trazio 200 E I to vise puta da ne bi iso na sud da prijavi mog prijatelja.Sta kazete na to??????????????????????????Lepa ucena.

M.M.

08.11.2017. 13:00

Hvala Bogu, sve je dobro proslo. Normalan gest ali opet svaka cast;1. zaustavio se, pozvao pomoc2. bio je uz devojku sve vreme3. sacekao policiju na mestu udesaNazalost, to je retkost za danasnje ucesnike u saobracaju i zivotu uopste. Devojci zelim brzo ozdavljenje, pohvale pevacu, i pozdrav za Loznicu :)

Деки

08.11.2017. 14:18

Ха, невероватно! Па неки коментатори овде би му радо затражили и аутограм, зато што је у потпуном шоку "остао" на лицу места. Ретки су они који су се сетили једног "готово небитног" детаља, да је девојка оборена на сред пешачког прелаза! То је један од силних џипова и аудија који вам агресивно аблендују да се склањате са пута, јер само сељанија користи те примитивне методе у саобраћају моторним возилима. Тај пешачки прелаз се види малте не од општине Н.Бгд, одрастао сам у том крају па знам.

mira

08.11.2017. 20:37

E, a da mu se to na primer desilo u Svajcarskoj, u tom slucaju oduzimanje vozacke dozvole na licu mesta, novcana kazna na licu mesta, zatvor i dozivotno izdrzavanje devojci zbog povrede (jedna je izdejstvovala cak i penziju i ako nije direktno udarena autom, ali je kao secnula kicmu jer je vozac ispred nje naglo zakocio), a uz to i placanje banjskog lecenja po preporuci lekara! Svu proceduru sprovodi policija, zdravstveno i penziono osiguranje!