Abramovič se umešao, da li je na pomolu pobuna?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.11.2017.
10:21
Izvor: Sportske.net

Sve neodoljivo podseća na situaciju od pre dve godine, iako Čelsi ima mnogo bolje rezultate nego tada...

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Roman Abramovič se uključio u rešavanje problema u Čelsiju.

On ne dovodi u pitanje odluku Antonija Kontea da Luiz ne igra protiv Junajteda, ali je zabrinut da će se ponoviti situacija sa Murinjom.

Rus je i došao u Kobham posle dužeg vremena prošle nedelje kako bi razgovarao sa igračima i od njih čuo šta misle o Konteu i da li postoje varnice u svlačionici koje bi izazvale nesaglediv sukob.

Naime, posle Košte, Luiz je sada eliminisan, i iako Konte insistira da je to bila taktička odluka, niko mu ne veruje.

Problem je u Luizovim kritikama Konteovog taktičkog pristupa on je trenera optužio da je lošim vođenjem ekipe zapravo najveći krivac za blamiranje protiv Rome na "Olimpiku".

Po kratkom postupku je završio na tribinama, a burni dani u Čelsiju su se poklopili sa odlaskom direktora Emenala o čemu smo pričali juče.



Konteovo mesto nije u pitanju, Abramovič je dao slobodu treneru, ali kako rekosmo, on se boji da će se ponoviti situacija sa Murinjom kada su igrači praktično smenili Portugalca, što je Emenalo priznao uz konstataciju da postoje problemi u komunikaciji dela svlačionice sa trenerom.

Sada Čelsi više nema sportskog direktora, a priča se da prvi čovek kluba Marina Granovskaja neće ni dovoditi zamenu, što će ojačati njenu poziciju. Ona je u sukobu sa Konteom zbog letnjeg prelaznog roka, pa mnogi Italijanu ne daju baš šanse da preživi leto koje sledi, ako ne bude odbranio titulu, ili osvojio Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gangula 2.0
Wednesday, 08.11.2017
13:08

Jadan Konte!Zna lduplo bolje šta je dobro za celsi od Gravovonjske!

avatar
Wednesday, 08.11.2017
13:01

Opet ista stvar, stvarno smara vise. I ako ode Konte boljeg nece naci to je sigurno shvatio i Abramovic zato i nece dovoditi sportskog direktora vec ce tu ulogu raditi Don Antonio. Sto se tice Marine nju boli uvo, ona ce dati budzet od recimo 100 mil.€ i reci mu da trosi. Sada tu pada odluka recimo da Don proda Luiz za 60 mil.€ i dovede Van Dajka npr. Bas ce mu se Marina tu mesati jer nju nije briga ko igra vec FINANCIJE!!! Kako to ne mozete razumeti nije mi jasno.

avatar
Wednesday, 08.11.2017
12:42

Kako izmisljaju i okrecu istu pricu zbog bolje prodaje novina...englezi

avatar
Juventino SS
Wednesday, 08.11.2017
11:52

Jedno je sigurno, Kontea boli uvo hoće li ostati ili ne, može da nađe angažman kad hoće.

avatar
A.Conte
Wednesday, 08.11.2017
11:49

Nek' doticna osvoji LS sa ovim igracima pored ovakvog PSG, Reala, Barse... Ili ako joj je lakse neka osvoji PL pored ovavog Sitija koji je ulozi u bekove i stoper koliko mi za dva prelazna roka nismo. Normalno je da ne mozes svake godine da uzmes PL, mi treba da budemo prezadovoljni, u tri godine, dva puta prvi, sa katastrofalno odradjenim prelaznim rokovima...