Festival "Ulice protiv fašizma" u subotu u Fabrici

11:11:00 08.11.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Ovogodišnji festival "Ulice protiv fašizma" biće održan 17. put u organizaciji Antifašističke akcije Novog Sada 11. novembra u prostoru SKC Fabrika. Festival će se sastojati od seminara samoodbrane, diskusione tribine i muzičkog koncerta.

Festival "Ulice protiv fašizma" u subotu u Fabrici

Ove godine će prvi put biti predstavljen projekat "Nema predaje", odnosno seminar borilačkih veština, koji će početi od 13 sati u "Fabrici". Ovaj program će činiti bazični trening samoodbrane iz veština boksa i greplinga, a u zavisnosti od broja i iskustva prijavljenih učesnika seminar je moguće adaptirati na viši nivo. Zainteresovani treba da pošalju mejl na adresu kontaktgrupa@hotmail.com i napišu svoje ime i prezime, imaju li iskustva u borilačkim veštinama (u kojoj veštini i koliko dugo).

Od 18 sati planirano je predstavljanje knjige Igora Jovanovića i Igora Šaponje "Bili smo samo brojevi – Istranu u koncentracijskim logorima u Drugome svjetskom ratu", objavljene 2016. godine u Puli.

Na kraju sledi koncert. Nastupaće Fakofbolan, Mašinko, Bad Habit, Fiskalni račun i Become as One, a svirke počinju od 20 sati.

Cena karata je 400 dinara do 20 sati, a nakon toga 500 dinara. Kupovina je isključivo na dan koncerta na blagajni SKC Fabrika.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?