Pisali kapitenu, "Kaži Rafi da ubaci Mitra, valjda imaš neki autoritet"?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.11.2017.
12:01
Izvor: Sportske.net

Nikome nije jasno, ali Španac ostao pri svome. Dobra vest je da novi napadač stiže iz Liverpula, a Mitrović će pobeći sa severa Engleske.

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je na izlaznim vratima Njukasla, nije tajna, navijači su uz njega, ali kako smo pisali Benitez mu ne veruje i traži četvrtog špica.

Naime, on pregovara sa bivšim klubom Liverpulom da za proleće pozajmi Denija Ingsa koji je zdrav, ali ne dobija šansu pored Klopa i raspoložen je da ode na sever.

Ostaće jasno Perez, Hoselu i iskusni Gejl, za Mitrovića nema mesta i pored toga što Njukasl ne postiže golove.

Nakon dosade protiv "Trešanja" i poraza "Svraka", navijači su pisali na tviteru kapitenu Laselu i tražili od njega da razgovara sa Benitezom.

"Ti si kapiten, imaš valjda neki autoritet, kaži Rafi da pusti Mitra da igra", napisao je jedan. Drugi su tražili da povredi Hoselua kako bi Benitez bio prinuđen da ubaci Mitrovića.

Nikome nije jasno zbog čega Srbin ne dobija šansu, ali se priča da Benitez strahuje da bi mogao da dobije crveni, da mu se ne uklapa u koncepciju, da želi da igra na kontranapad...

On je odbio da razgovara o Mitrovićevoj prodaji ili pozajmici, dok ne nađe pojačanje.

Ako to bude Ings, naš reprezentativac bi mogao nazad u Anderleht na pozajmicu ili eventualno u Sautempton, mada je to teža opcija. Njukasl želi da vrati uloženi novac, cena Mitrovića je 15 miliona evra, on praktično nije igrao čitavu jesen, osim za reprezentaciju, pa je jasno zbog čega je pozajmica realnija opcija od prodaje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djan_franko
Wednesday, 08.11.2017
14:14

Steta sto je morao na balotelija da se ugleda a ne na nekog drugog napadaca...

avatar
Gangula 2.0
Wednesday, 08.11.2017
13:12

Realno Mitroviću je bolje da ode iz njukasla!

avatar
Wednesday, 08.11.2017
13:11

Rafa Benitez potpuno čudan lik!?