Jang bojs u problemu pred gostovanje Partizanu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.11.2017.
12:14
Izvor: Sportske.net

Nije lepo radovati se tuđoj nesreći ali i biti neiskren pa reći da odsustvo jednog od najboljih igrača Jang bojsa u meču sa Partizanom ne bi predstavljalo pozitivnu okolnost za crno-bele.

Epa/Sergey Dolzhenko
Epa/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

Vicešampion Švajcarske zadržao je lidersku poziciju u takmošnjem prvenstvu nakon remija bez golova u derbiju sa Bazelom.

Na pomenutoj utakmici povredu je doživeo napadač Jang bojsa Žan-Pjer Ensame što je danas potvrđeno i na zvaničnom klupskom sajtu.

Pregledima je utvrđeno da je Kamerunac dobro prošao i da ligamenti i meniskus nisu oštećeni, ali da će i pored toga morati na pauzu zbog povrede kolena.

Napadač Jang bojsa tako neće moći da nastupi za Kamerun u poslednje dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a mnogo važnije je hoće li biti spreman da zaigra protiv Partizana?

Utakmica petog kola grupne faze Lige Evrope između Partizana i Jang bojsa igra se 23. novembra i vrlo je verovatno da će Ensame biti spreman, premda za crno-bele uopšte ne bi bilo loše kada bi Kamerunac ostao van stroja za duel u Humskoj.

Podsećamo da se u sličnoj situaciji nalazi i Sejduba Suma koji je propustio poslednji takmičarski meč crno-belih ali se očekuje da bude spreman za duel sa Jang bojsom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ponos Srpskog naroda
Wednesday, 08.11.2017
15:30

Ovaj je vrhunski igrac i za svajcarsku ligu,a da ne pricam za nasu,dobro je sto nece igrati.

avatar
DR DRE
Wednesday, 08.11.2017
13:16

Kad ce odluka za Bambina?