Milojević i Zvezda(n) uskoro za pregovaračkim stolom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.11.2017.
14:02
Izvor: Sportske.net

Klupsko rukovodstvo aktuelnog vicešampiona Srbije sešće za pregovarački sto sa Vladanom Milojevićem odmah nakon završetka jesenjeg dela sezone. Tema će biti novi ugovor za aktuelnog šefa struke.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Jako malo vremena bilo je potrebno Vladanu Milojeviću da napravi rezultat sa Crvenom zvezdom i uđe u srca navijača koji lagano počinju da se brinu oko toga da li će aktuelni šef struke i naredne sezone sedeti na klupi beogradskih crveno-belih.

Ta tema pokrenuta je u delu intervjua koji je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dao za navijački portal "RedStarBelgrade.info".

"Sportski direktor Mitar Mrkela i ja smo obavili razgovor sa Vladanom Milojevićem i stavili mu do znanja da smo prezadovoljni njegovim radom, kao i da nema razloga da čekamo jul nego već sada da uđemo u pregovore oko novog ugovora", počeo je izlaganje na ovu temu Zvezdan Terzić.

Vladan Milojević ima važeći ugovor sa crveno-belima do kraja tekuće sezone, a Zvezdan Terzić očekuje da pregovori oko novog počnu odmah po završetku jesenjeg dela sezone, sredinom decembra.

"Dogovorili smo se da završimo jesenji deo sezone i da odmah nakon toga sednemo za sto i da već u toku decembra završimo priču oko novog ugovora. To je naša želja, nadam se i trenera Milojevića. Mnogo je Zvezda dala Milojeviću i Milojević Zvezdi u ovih četiri, pet meseci i smatram da obe strane imaju obaveze jedna prema drugoj", dodao je Terzić.

Pošto su se u pojedinim medijima pojavile informacije da je za Milojevića zainteresovan solunski PAOK sportski direktor Crvene zvezde govorio je i na tu temu.

"Ne treba se baviti novinskim spekulacijama, mi znamo šta mi hoćemo, mislim da smo na dobrom putu i Milojević je ovde izuzetno zadovoljan, ispoštovan sa svakog aspekta, pa i tog finansijskog tako da ne vidim u ovom momentu bilo kakav razlog za priču na tu temu", istakao je Zvezdan Terzić.

Crvena zvezda je od dolaska Vladana Milojevića odigrala 29 takmičarskih utakmica na kojima je ostvarila 21 pobedu, 5 remija i samo tri poraza od kojih dva u evropskim mečevima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Che NS
Wednesday, 08.11.2017
21:09

Covek je napravio veoma ozbiljan tim od zvezde...igraju disciplinovano i pozrtvovano,tj popravio je sve sto je grof upropastio!

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 08.11.2017
16:54

pred kraj sezone ce pobeci gore od groka nakon masakra na krovu

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Thursday, 09.11.2017
02:23

Nakon +32 i izivljavanja nad vama?nece ne brini ovaj ce jos gore da vam napravi,opet ces da nestanes,promenis ime itd itd

avatar
LoleRava
Thursday, 09.11.2017
04:45

Pa sinak nije svaki dan 'badnji dan'!Ne nadaj se puno ove sezone sa vedetama Sumom i Bambijem!

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 08.11.2017
16:12

Kod pravih Zvezdasa nemapregovora nego samo dogovor.

avatar
KianyRiws
Wednesday, 08.11.2017
15:49

Moraju zadrzati Milojevica,jer je to preduslov za bilo koji Zvezdin uspeh.Samo se sa pravim ljudima moze napraviti prava stvar.Trener ako je dobar,on moze i od prosecnih igraca da postigne rezultat za pamcenje.Primer u Zvezdi iz njene bogate istorije je pokojni Branko Stankovic.

avatar
Al(a)din
Wednesday, 08.11.2017
15:04

Ako Zvezda ovako nastavi, ja bih Miloju dao najvecu godisnju platu