Predsednik Partizana o Zagorcu - Dokle se stiglo?

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.11.2017.
18:53
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Navijači crno-belih nestrpljivo iščekuju njegov dolazak...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Odmah pošto je potvrđen rastanak Radeta Zagorca i NBA ligaša Memfisa, počele su spekulacije da bi bivši košarkaš Mege mogao da se preseli u Partizan.

Pristalice crno-belih preplavile su društvene mreže svojim apelima da se ovaj transfer realizuje, ali potvrde još uvek nema.

Pre nekoliko dana, menadžer Miško Ražnatović je u izjavi za B92 naglasio da će on prvi objaviti na Tviteru čim do nekog dogovora bude došlo, reagujući pritom na neke ranije informacije da je transfer Zagorca u Partizan gotova stvar.

A šta kažu u Partizanu?

Na ovu temu se danas u izjavi ''Informeru'' oglasio novi predsednik kluba Ostoja Mijailović koji, međutim, nije mogao da iznese ništa konkretnije po ovom pitanjuč Ono što se može zaključiti kao veoma izvesno u celoj priči, to je da su crno-beli i dalje uporni u pokušajima da angažuju odličnog košarkaša.

''Naučio sam da pričam o nekim stvarima tek kada postanu zvanične, a to zasad nije situacija. Videćemo šta će biti na kraju, ništa još nije završeno'', istakao je Mijailović.

Komentarišući poraz Partizana u derbiju, Mijailović je čestitao rivalu na pobedi, ali i izrazio nadu da će već u narednom okršaju crno i crveno-belih biti viđena drugačija slika na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 08.11.2017
20:07

Ima tamo dobrih terena po getoima, može da se pegla trinatri i da se nauči.

avatar
MARCO NICO
Wednesday, 08.11.2017
20:02
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 08.11.2017
20:00

Po nekim informacija agencija i Zagorac su se dogovorili da on ostane u Americi, sad dal u nekom NBDL klubu, ili ce trenirati individualno to ne znam.