Reprezentacija Grčke hvali Hrvatsku pred baraž za SP

Autor: Beta Beta
sreda 08.11.2017.
19:59
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativci Grčke doputovali su u Zagreb, gde ih čeka prva utakmica sa Hrvatskom u baražu za Svetsko prvenstvo.

EPA/SERGEI ILNITSKY
EPA/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativci Grčke doputovali su u Zagreb, gde ih čeka prva utakmica sa Hrvatskom u baražu za Svetsko prvenstvo.

"Ne smemo da ostavimo prostor hrvatskim igračima jer mogu biti jako opasni. Opasnost preti sa svih strana. Hrvatska ima opasne napadače i vezne fudbalere, opasna je i u skok igri jer ima nekoliko visokih igrača, a može biti nezgodna i u prekidu. Medjutim, ima i svojih slabih strana", rekao je selektor Grčke Mihael Skibe po dolasku u Zagreb.

Hrvatska će u četvrtak od 20.45 dočekati Grčku u prvoj utakmici baraža.

Skibe je kazao da bi bilo odlično ako njegova ekipa da gol na stadionu Maksimir.

"Nadamo se dobrom rezultatu, bilo bi lepo da damo gol u prvoj utakmici. Bilo bi lepo i nastupiti na Svetskom prvenstvu. Zbog toga smo svi dodatno motivisani", kazao je Skibe.

Hrvatski selektor Zlatko Dalić je u pripremama za utakmice protiv Grčke zvao belgijskog kolegu Roberta Martinesa i nekadašnjeg reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića kako bi mu otkrili neke detalje grčke igre, a Skibe je kazao da on nije zvao nikoga.

Reprezentativac Grčke Sokratis Papastatopulos rekao je da Hrvatska ima niz odličnih igrača, ali da svaka ekipa ima slabosti.

"Presudiće to koja će ekipa imati dobar ili loš dan. Pred nama su dve teške utakmice, ali želimo plasman na Svetsko prvenstvo", rekao je Papastatopulos.

Revanš će se igrati u nedelju u Grčkoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke