(VIDEO) SLOBA NEĆE DA ŽENI LUNU, MACA DISKRECIJA JE ŽESTOKO PROZVALA: Hodaš kao da je prošao kamion između tvojih nogu! Ti si samo uspešna ljubavnica!
Foto: Printscreen

HAOS U RIJALITIJU

(VIDEO) SLOBA NEĆE DA ŽENI LUNU, MACA DISKRECIJA JE ŽESTOKO PROZVALA: Hodaš kao da je prošao kamion između tvojih nogu! Ti si samo uspešna ljubavnica!

Stars -

U toku porodičnog sastanka Snežana Mišković Viktorija izjavila je da joj nije jasan odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića, pogotovo deo oko njegovog razvoda i udaje Anabeline ćerke za pevača. To se ovom paru nije dopalo, a onda je reagovao Radanović.

"Ja joj prvi ne bih dao da se uda za mene posle dva meseca veze. Ne zna šta joj roditelji misle o svemu. Šta sada treba? Da se venčamo?" branio se pevač.

Sloba je dodao da ovo nije očekivao od Viktorije, dok je Luna nakon svega promenila stav o pevačici za koju smatra da je gora od Jelene Golubović i da svađa ljude. U celu zbrku umešala se Maca Diskrecija koja se posvađala sa njima.

foto: Printscreen YT

"Kada hodaš imaš veliku rupetinu između ribice! Hodaš kao da je prošao kamion između tvojih nogu. Cela Srbija zna da sam uspešna, a za tebe znaju samo da si Anabelina ćerka i da si uspešna ljubavnica", rekla je Maca Luni.

Đoganijeva je na ovo odgovorila kako makar zna sa kim ima ljubavne odnose, a Sloba je dao savet svojoj devojci da ne pada na provokacije. On je dodao i kako sa Lunom nije samo zbog toga što je ona Anabelina ćerka, da će tražiti papire za razvod braka kada za to dođe vreme.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAUČILA OD MAME I TATE: Svi su gledali kako Luna Đogani meša golom zadnjicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja