Odbornik SDPS Igor Ratković prešao u SNP - iKragujevac


Vesti

Dosadašnji šef Odborničke grupe SDPS-SNP i odbornik u Skupštini grada Kragujevca, Igor Ratković zvanično je prešao i time pojačao Gradski odbor Srpske narodne partije, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Dalju političku karijeru sa još nekoliko funkcionera Gradskog odbora SDPS će nastaviti u novoj političkoj opciji.
Veoma nam je drago i sa ponosom ističemo prelazak Ratkovića u Gradski odbor naše partije što svedoči da je Srpska narodna partija nova snaga i da njenu jačinu i ideje prepoznaju i poznati Kragujevčani a ovim potezom SNP dokazuje da je svakim danom sve jača, rekao je Ilija Radovanović, odbornik SNP.

Više od godinu i po dana sarađivali smo u okviru rada Odborničke grupe SDPS-SNP i smatram da više nije bilo mogućnosti za to. Pošto se bavim politikom, pre svega na lokalnom nivou, sa ljudima iz Srpske narodne partije našao sam zajednički interes u rešavanju komunalnih i drugih problema građana Kragujevca i to je bio prevashodno razlog mog prelaska, odnosno nastavka saradnje - izjavio je Igor Ratković, novi odbornik SNP-a.

Inače, Gradski odbor SNP ima 16 aktivnih članova u savetima mesnih zajednica i prema rečima Ilije Radovanovića, kao i odbornici i funkcioneri ove partije će sve svoje aktivnosti usmeravati na rešavanje problema Kragujevčana. Odborničku grupu SNP u Skupštini grada će činiti Ilija Radovanović, Igor Ratković i Danijela Popović. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu