Fudbal uvek nudi drugu šansu, omraženi Ventura u PL?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.11.2017.
10:04
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bilo iznenađenje, ali možda i ne. Samo kakvu bi buru izazvalo...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Everton ne odustaje od Marka Silve, nude mu veći novac, ali i jasno šansu da trenira neuporedivo veći klub. Portugalac ima ugovor sa Votfordom, dvoumi se, "Stršljenovi" izgleda uviđaju da će nekadašnji trener Hala i Portoa prelomiti i otići na "Gudison".

Zbog toga porodica Poco, italijanski vlasnici Votforda, traže zamenu.

Mediji pišu da razmišljaju o smenjenom selektoru Italije, Đanpjeru Venturi.

On bi navodno prihvatio ponudu da do kraja sezone vodi Votford, svojevremeno je nekoliko puta bio blizu Udinezea, koji ima iste vlasnike, ali nikada se nisu dogovorili.

Videćemo hoće li posle sloma Italije, Ventura završiti u najjačoj ligi na svetu, deluje kao šok, ali kako saznaju mediji na Apeninima, ako Marko Silva zaista ode, iskusni Ventura je prva opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lonchy2909
Friday, 24.11.2017
12:06

Mislim da Silva nece nigde izma Watforda. Covjek radi sjajan posao. Malo je falilo da spasi hal, ali njima spasa nije bilo. Za sada Watford gura dobro, tako da nema razloga da nesto menja. Everton je potrosio mnogo para, ali cini mi se da je doveo pogresne igrace. Ili je do trenera ili do atmosfere u svlacionici. Nesto jeste, ali njih bas ne ide.

avatar
DR DRE
Friday, 24.11.2017
11:07

PL NIJE najjaca liga na svetu! Atalanta je razorila Everton u oba meca, i to dovoljno govori, a pritom Italija vise nije ta koja drzi primat i ima najbolje igrace! Spanija, Engleska, Italija, Nemacka, Francuska, to vam je redosled!

avatar
NikkiCFC
Friday, 24.11.2017
20:37

Liverpul ispred Sevilje, Celsi ispred Atletika(koji ispada), Totenhem ispred Reala. Takodje Lester je prosle sezone izbacio tu Sevilju. Spanija ima samo jos Barsu. A englezi Siti, Junajted, Arsenal... O ostalim timovima i da ne pricam koliko su kvaliteniji timovi sa donjeg dela engleske tabele. Italija posle nekoliko godina jako losih rezultata kada su bili 4,5 liga po kvalitetu ove sezone se digla i na drugom je mestu iza engleza.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 25.11.2017
14:53

Jos ces mi sad reci da je Totenhem jaci od Reala. Koliko su Spanci derali Engleze, nikad necu zaboraviti onu jednu vest o tom skoru, bilo je tipa 20-1 ili tako nesto u jednom trenutku u pobedama:-D Italija nikad nije bila peta po kvalitetu, ne znam odakle ti to da je Francuska jaca mogla da bude ispred njih (niko drugi ni ne moze), a sad je treca, bas nikako ne moze da bude jaca od Spanije. I kako je onda Spanija toliko dominirala u Kupu UEFA i Ligi Evrope, zasto nijednom Englezi nisu pobedili osim onda Liverpul Alaves, a i to je bilo posle produzetaka? Englezi imaju kompleks od Spanaca i to je cinjenica, sto ne kazes i da vas je ATM onda izbacio u 1/2 finalu LS? Siti Realu prakticno nije ni sutnuo na gol u dva meca, Barselona je dva puta pobedila Mancester u finalu, istina, pre toga su i ispali od njih u polufinalu. Arsenal tek pojma nema protiv Spanaca da igra i nista znacajno nije uradio u Evropi osim KPK jos davno i Pariza '06. Celzi i L'pul su jos i znali da igraju protiv Barse i Reala, ali i to je u proslosti, jos cemo se nacekati na nego novo englesko finale u LS, pre ce se Francuzi mozda naci nego opet neka dva premijerligasa. P.S. Jedino mozda moze da se kaze da je Sevilja '16 osvojila LE uz pomoc sudija...