Robinjo ima plan, ovako će izbeći zatvorsku ćeliju!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.11.2017.
10:39
Izvor: Sportske.net

Moraće da bude oprezan, ali ako žalbe ne urode plodom, ovo je rešenje.

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Njegov advokat je naravno najavio žalbe, u Italiji postoje još dve sudske instance, ali mala je verovatnoća da će odluka biti promenjena.

Ponovimo nekadašnja zvezda Brazila, Reala, Sitija, Milana je osuđen na devet godina zatvora zbog učešća u silovanju devojke u jednoj milanskoj diskoteci.

Žrtva će primiti novčanu odštetu, a petorica seksualnih prestupnika su dobila zatvorske kazne, Robinja čeka devet godina.

Kako rekosmo, više instance treba da potvrde presudu, tek posle toga Italija će od Brazila tražiti izručenje slavnog fudbalera koji i dalje nastupa u domovini.

On se izjasnio kao nevin, ali to nije ubedilo sudije, pa se mnogi pitaju šta će se dešavati, u ovakvim slučajevima nema ni nagodbe, ni uslovne kazne.

No, da li će Robinjo stvarno u italijanski zatvor?

Neće, ako ne bude napuštao domovinu i bude bio oprezan. Brazil će odbiti zahtev Italije za izručenjem, oni ne isporučuju sopstvene građane, pa će zahtev Italije biti odbijen.

Dakle, jedini način da Robinjo bude deportovan je u nekoj trećoj zemlji, na osnovu poternice koja će za njim biti izdata. Zato mora da bude oprezan, verovatno da ako negde putuje, a to se odnosi na Južnu Ameriku, dobije garancije da neće biti izručen, a što se Evrope tiče svakako da neće smeti da kroči na Stari Kontinent.

Robinjo igra za Atletiko Mineiro od 2016. ali se priča da će klub zbog presude raskinuti ugovor sa legendarnim fudbalerom koji je svojevremeno bio proglašava za Peleovog naslednika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
malialejandro4LFC
Friday, 24.11.2017
14:11

Kakvo djubre malo..

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 24.11.2017
11:55

Cek cek cek,znaci ukoliko imam brazilski pasos,odem u bilo koju evropsku drzavu silujem devojku u tipa 4 ujutru,uhvatim let u 6 ujutru za Brazil i to je to,nikakav zatvor nista.

avatar
Čeki
Friday, 24.11.2017
14:28

Pa pazi svaka drzava moze da odbije da ekstradira svog gradjanina drugoj drzavi, ali eto, to Brazil u praksi najcesce radi, inace to drzave ne rade tako cesto da odbijaju.

avatar
Adnan
Friday, 24.11.2017
15:08

Ili francuski pasoš,ni oni ne isporučuju svoje građane bez obzira na okolnosti.