Le Talek popio kaznu zbog "seoskog tima"!

Autor: Milovan Longinov
petak 24.11.2017.
11:46
Izvor: Sportske.net

Očekivano ili ne?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek kažnjen je zbog nesportske izjave na račun Mladosti iz Lučana.

List Žurnal je u današnjem broju objavio informaciju iz FSS da će Le Talek morati da plati 80.000 dinara za nekorektne izjave posle meča 14. kola Superlige u kom je Crvena zvezda pobedila Mladost iz Lučana rezultatom 2:1.

Le Talek je nakon tog meča, 22. oktobra, žestoko kritikovao gostujući tim.

"Znali smo pre utakmice da će se oni ovako ponašati, ali ovo je bilo ludilo. Za nas je ovo bio važan meč, a došli su da nas biju. Dobio sam udarac u rame s kojim sam imao problema i morao da idem na operaciju. Udario me je bez ikakvog razloga, rame mi je iskočilo na trenutak, hteo sam da ga ubijem. Ne znam ni zašto je ovaj tim došao na naš stadion. Nisu hteli da igraju, cilj im je bio samo da udaraju igrače. Imali su i podršku trenera, čuo sam da im govori da nas udaraju", rekao je tada Le Talek zbog čega je sada i kažnjen.

Žurnal je takođe istakao da će Crvena zvezda morati da uplati 100.000 dinara na račun FSS zbog pirotehnike koju su njeni navijači koristili na utakmicama sa Zemunom, Spartakom i Radničkim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man.United99
Friday, 24.11.2017
17:34

Zbog izjava i ponašanja je zaslužio kaznu. E sad to sto je cuo sta trener govori igracima pa neznam bas, nezna on vas tako dobro srpski jezik ili je trener pricao na francuskom

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 24.11.2017
14:24

Sto se tice Letaleka zasluzio je kaznu jer onako jedan igrac Zvezde ne sme da se ponasa jer mi smo oduvek za sve bili velika Gospoda i to svaki igrac koji obuce Zvezdin dres mora da postuje i Gospodski da se ponasa.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 24.11.2017
13:31

Mene je strah da nas UEFA zestoko ne kazni zbog onog transparenta u Borisovu i skandiranja onih parola.