KRVAVI LJUBAVNI TROUGAO:Poznanika ubio zbog devojke, pa mu telo bacio na smetlište, a kad je krenuo da ubije i nju, otela mu pištolj i teško ga ranila! - iKragujevac


Vesti

Z. J. iz Miljevića teško je ranjen u pucnjavi u Kučevu posle žestoke svađe sa devojkom koja mu se sviđala, a zbog koje je prethodno ubio poznanika.

Naime, prema prvim i nezvaničnim informacijama, Z. J. je osumnjičen da je ubio D. J. (46) zbog devojke!

Navodno, policija je u istrazi saznala da je Z. J pucao iz pištolja i ubio D. J. (46) iz Mrčkovca, jer je on navodno hteo da mu preotme devojku. Z. J. je navodno ubio D. J. u automobilu, a zatim telo bacio na smetlište kod sela Štrpce, u blizini Kučeva. Tu je policija juče ujutru pronašla leš pošto je porodica D. J. prethodno prijavila njegov nestanak.

Gde se telo ubijenog tačno nalazilo, policija je saznala pošto je otišla u kuću devojke L. M., oko koje su se dvojica poznanika sporečkala.

Upravo u njenoj kući došlo je i do raspleta ovog krvavog i zamršenog ljubavnog trougla kada je Z. J. posle navodnog ubistva i bacanja leša otišao u kuću kod L. M. i pokušao i nju da ubije. Međutim, posle svađe došlo je do otimanja oko pištolja koji je završio u rukama devojke L. M.koja je pucala i teško ranila Z. J.

Uzrok ove tragedije najverovatnije je ljubavni trougao i borba za devojku.

 

 

Izvor: Kurir.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu