Krkobabić: Izbor direktora Pošte po zakonskoj proceduri

Ministar u Vladi Srbije zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić izjavio je danas da se izbor direktora Pošte Srbije odvija po zakonom određenoj proceduri.
Krkobabić: Izbor direktora Pošte po zakonskoj proceduri
Foto: Medija centar Beograd
On je za RTS rekao da je za njega, kao lidera Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), prihvatljiv svaki izbor koji odrede nadležni.
 
Krkobabić je bio direktor Pošte Srbije od septembra 2012. godine do avgusta 2016. kada je izabran za ministra.
 
Za vršioca dužnosti direktora tog javnog preduzeća u septembru 2016. izabrana je Mira Petrović, funkcionerka PUPS-a, koja je bila savetnik u Pošti. Njoj je mandat istekao 12. septembra ove godine.
 
Konkurs za izbor direktora Pošte Srbije objavljen je početkom marta ove godine, a mediji su objavili da se prijavilo 26 kandidata.
  • rade

    24.11.2017 20:17
    Gamad lopovska!
  • Smešan je

    24.11.2017 17:43
    Naravno
    Kao i uvek što je bio.
  • Lolo

    24.11.2017 16:37
    .....
    Novi kolac SPS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.