Od ponedeljka hladno, uz jak severac

U subotu pretežno sunčano. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar.
Od ponedeljka hladno, uz jak severac
Foto: Pixabay
Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 14°C. Krajem dana i tokom noći naoblačenje. 
 
U nedelju oblačno sa kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Krajem dana i tokom večeri, uz pad temperature, kiša će ponegde i u nižim predelima preći u susnežicu i sneg i to prvo na zapadu Srbije. Jugoistočni vetar, koji će u košavskom području biti jak, a na jugu Banata i olujni, biće tokom dana u skretanju na jak severozapadni. Maksimalna temperatura od 8°C na severu i zapadu do 14°C na jugoistoku Srbije, posle podne i uveče u osetnijem padu. 
 
U ponedeljak oblačno i veoma hladno sa kišom, susnežicom i snegom. Na severozapadu biće suvo, a očekuje se i razvedravanje. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, povremeno i sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura od 1 do 7°C. U utorak suvo i hladno, dok će na jugu i istoku biti oblačno sa snegom. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, na istoku Srbije jak. U toku večeri vetar u slabljenju i skretanju na jugoistočni.
 
U sredu, nakon hladnog jutra sa mrazem, ponegde i sa maglom, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. U četvrtak naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vreme