Stan dobio novog direktora

Na Skupštini grada je doneta i odluka da se za direktora Stana postavi Milovan Amidžić iz SNS-a, koji je do sada bio Šef službe za zajedničke poslove Grada Novog Sada.
Stan dobio novog direktora
Foto: 021.rs

Amidžić će preuzeti direktorsku funkciju u JKP "Stan", pošto je nedavno Miloš Ćurčić, kadar Pokreta za obnovu Kraljevine Srbije (prethodno SPO) podneo ostavku. Amidžić će postati v.d. direktora u trenutku kada se završava tender za izbor privatnog partnera na konkursu za javno-privatno partnerstvo u JKP "Stan" i otvaranje ponuda je 26. novembra.

To što kadar naprednjaka preuzima Stan, prema nezavničnim informacijama znači, da najjača stranka u Gradu želi da pod svoju kontrolu preuzme rešavanje situacije u Stanu, preduzeću koje je pred stečajem.

Kažimo i da je Amidžić šef službe u upravi bio od 27. avgusta 2016. godine, a prethodno je radio kao v.d. zamenika načelnika Gradske uprave za opšte poslove od 2012. godine, gde je i imenovan po dolasku SNS na vlast u Novom Sadu. U biografiji ovog pravnika rođenog 1981. godine se navodi i da je od 2010. do 2012. radio u Fertilu u Bačkoj Palanci i od 2008. do 2010. u Agroccoop u Novom Sadu. Takođe bio je u odboru poverioca Šećerane u Sremskoj Mitrovici ispred Agrocoopa i predstavnik Novog Sada u odboru poverioca Razvojne banke Vojvodine u stečaju.

  • LELA STANIC

    27.11.2017 11:29
    ima i boljih
    Знам да је Град имао боље решење за Стан. Човека поштеног и радног са више и радног и животног искуства, господина Зуровца. Међутим човек није навалентан и никога не вуче за рукав иако много доприноси СНС својим преданим радом.
  • Veciti demokrata

    27.11.2017 00:03
    Kao neko ko se nikada nece odreci demokrata, ipak mogu da samo lepo kazem o ovom mladom coveku.Zaista me je odusevio prilikom resavanja jednog problema prosle godine. Retko kulturan i strucan mlad covek, koji ni u jednom trenutku nije spominjao stranacki uticaj na resavanje tadasnjeg problema. Sve najbolje Milovane.
  • Komšija sa Klise

    26.11.2017 20:21
    Amidža
    Kad kažemo Amidža se prihvatio da bude direktor JKP Stan, mislim da je svakom normalnom gradjaninu jasno o kakvom se stručnjaku radi. Niko drugi nije hteo da se za ovu funkciju prijavi sem Amidže. Pa o kakvom mi to stručnjaku onda pričamo. Ponuda je bila kao na Buvljaku, ko će da kupi polovan bicikl, javi se Amidža, ali nije znao da je bicikl ukraden.... E moj Amidža i avion da su ti ponudili ti bi se prihvatio da pilotiraš, toga se ja bojim, što si postao stručnjak za sve, a u stvari ne znaš ništa da radiš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti