Karte za derbi kola u subotu na "Marakani"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.11.2017.
17:30
Izvor: Sportske.net

Nema stajanja, vicešampion Srbije u nedelju igra sledeću takmičarsku utakmicu.

Beta/FKCrvenaZvezda/NikolaMitić/Ds
Beta/FKCrvenaZvezda/NikolaMitić/Ds

Povezane vesti

Vremena za svođenje utisaka nema, fudbalere Crvene zvezde već u nedelju očekuje novi izazov i to protiv ekipe koja spada u red najkvalitetnijih u domaćem prvenstvu.

Lider Super lige u nedelju gostuje Čukaričkom u okviru 18. kola domaćeg šampionata, a karte za utakmicu moći će da se kupe i na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda je obavestila svoje pristalice da će blagajne našeg najvećeg stadiona raditi u subotu od 10 do 16 časova, a karte za nedeljni derbi koštaće 400 dinara.

Čukarički je u seriji od deset utakmica bez poraza i derbi sa Crvenom zvezdom dočekuje kao šestoplasirani tim na tabeli sa samo jednim bodom manje od trećeplasiranog Spartaka.

Utakmica između Čukaričkog i Crvene zvezde zakazana je za nedelju, 26. novembar u 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
!?!?!?!?!?
Friday, 24.11.2017
19:32

Vice šampion Srbije - kako to lepo zvuči !!! Pa da nekvarimo,i ove godine će opet biti Vice šampioni Srbije !!! Napred Zvezdo !!!

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 24.11.2017
18:48

U nedelju ce biti stvaro tesko protiv Cuke na njihovom terenu zato svi na stadion da budemo vetar u ledja nasoj Zvezdi jer igraci su to zasluzili. Napred Zvezdo, napred Institucijo napred ponosu Srbije i srpske dijaspore tvoje Delije te iskreno vole.