Danilo Pantić: Ovo sam čekao celog života

M.BLAŽIĆ

24. 11. 2017. u 17:51

Sigurno se radi o najslađoj pobedi otkako se bavim fudbalom. Ne bih baš rekao da je ovo moja najbolja utakmica, ali najvažnija svakako jeste, kaže Danilo Pantić

Данило Пантић: Ово сам чекао целог живота

Danilo Pantić foto: M.Vukadinović

TAVAMBA je načeo Švajcarce, Ožegović ih dokusurio, ali je bilo malo onih koji su napustili stadion Partizana u četvrtak uveče a da nisu apostrofirali učinak Danila Pantića. Prvi put u ovosezonskoj evropskoj kampanji Pantić se našao u startnoj postavi crno-belih, upisao asistenciju za pobedonosni gol, a pored toga je racionalnom igrom u svakom trenutku utakmice doprineo tome da srpski šampion prezimi u Evropi prvi put posle 13 godina.

- Ovo su velike utakmice u kojima se uživa, ovo sam čekao ceo život. Kad dođe taj trenutak, moraš da budeš spreman i da pružiš maksimum. Kao što smo mi to uradili. Ovo je veliki uspeh i čestitam svim saigračima. Izgarali smo, držali smo se zajedno ceo meč i na kraju nam se isplatilo - istakao je Pantić.

Nije želeo mladi vezista da ide tako daleko da partiju protiv okarakteriše kao najbolju u dosadašnjoj karijeri.

- Sigurno se radi o najslađoj pobedi otkako se bavim fudbalom. Ne bih baš rekao da je ovo moja najbolja utakmica, ali najvažnija svakako jeste.

Pantić je u julu stigao u Humsku na godinu dana kao pozajmljen igrač Čelsija, koji ga je pratio i na meču protiv Jang bojsa.

- Ne znam šta će se dešavati tokom leta, samo nastojim da uživam u svakom trenutku provedenom na terenu. Znam da su me gledali skauti Čelsija kao što su to činili i na svim prethodnim utakmicama.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

PARIS

24.11.2017. 18:55

Kako si cekao ceo zivot kada si dezertiro iz Partizana! Ko te forsira, i zasto kad si na pozajmici, i opet Partizan nema nikakve koristi od tebe!

mitke

24.11.2017. 20:00

Nikad bolju utakmicu nisi odigrao.Svaka čast,tako nastavi da se boriš i biće rezultata.

Boban

24.11.2017. 21:10

Doziveo bi ti Danilo ovo odavno da ti se otac nije glupirao i mislio da je najpametniji.

crno-beli svet

24.11.2017. 22:24

Kakve su sve brljotine radjene u klubu,pa nam odose bez obestecenja i Danilo i Radonjic i Nastasic i Sulejmani i Zivkovic...KOLIKO DANAS VREDE OVI IGRACI???