Ljubav Zaljubljeni par Romantika
Shutterstock
Simon De Karić

Emil Čonkić

Simon De Karić, Foto: Emil Čonkić

Producent Simon de Karić i manekenka Tamara Karić su u braku nešto više od tri godine.

Oni imaju ćerku Simonu i čini se da im je u životu sve idealno.

Iako je njihovo venčanje u Sabornoj crkvi, a potom romantična ceremonija pred matičarem na terasi jednog prestoničkog hotela, bila početak bajkovitog braka, priznaju da ipak ne žive život iz bajke.

 

 

Za razliku od mnogih javnih ličnosti koje tvrde kako i posle deceniju braka vole svoje bračne drugove istim žarom, Tamara priznaje da se sve promenilo između nje i Simona.

- Pa ne mogu da vam pričam bajke u fazonu da eto prošlo je pet godina i da je između Simona i mene i dalje sve isto. To apsolutno nije tako. Normalno je da ljudi jednostavno uđu u neku monotoniju. Mi radimo non-stop, posvećeni smo detetu i istina je da nemamo mnogo vremena da se posvetimo jedno drugom kao na početku veze. Ja sam to prihvatila kao nešto normalno što se dešava svakom bračnom paru, jer radite više zarad dobrobiti tog deteta. Međutim, bez obzira na sve, ne damo ni Simon ni ja da nas to slomi - izjavila je ona za "Blic puls".

 

Komentari (2)

joka

24.11.2017 21:37

ma voli ga i dalje.....a nije se udala ona zbog para...neeeeee....nego što ga voli i što izgleda boli glava....Ej pusti te price....života ti...

nedjo

25.11.2017 08:29

volu se volu do zadnje pare