Prvi bod Mojesa na klupi "Čekićara"

Autor: Nikola Miloradović
petak 24.11.2017.
22:57
Izvor: Sportske.net

Na premijer 13. kola Premijer lige, Vest Hem je ugostio Lester.

whufc.com
whufc.com

Povezane vesti

Dejvid Mojes je doživeo poraz od Votforda u svojoj prvoj utakmici na klupi "Čekićara", a danas je došao do svojih prvih bodova na novom radnom mestu, kako je Vest Hem remizirao kod kuće sa Lesterom, bilo je 1:1 (1:1).

Gosti su poveli u ranoj fazi, Olbrajton je savladao Harta u osmom minutu za prednost "Lisica".

"Čekićari" dolaze do izjednačenja, prvo gol u Mojesovoj eri za Vest Hem postigao je Čeik Kujate, u poslednjem minutu prvog dela igre.

U nastavku nije bilo golova, Vest Hem je bio nešto konkretniji rival, ali generalno nije bilo puno prilika na oba strane.

Ekipa sa "Olimpijskog stadiona" tako ostaje u zoni ispadanja, 18. su sa 10 osvojenih bodova, dok je Lester sa četiri više na 11. mestu na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Saturday, 25.11.2017
08:40

Ostace u ligi,bar se nadam..

avatar
Los Vikingos
Saturday, 25.11.2017
03:49

Ne bi me iznenadilo da Mojes podigne West Hem, jer sta se sve desava u Engleskoj to je skroz prihvtljivo. Ali nikako mi ne ide u glavi uprava tako jednog velikog kluba, da ti Bilicu das otkaz i dovedes Mojesa. Okej, Mojes je iskusan, ali on je imao samo 2 dobre sezone sa Evertonom i nista vise u daljoj karijeri nije uradio. Januar je presudan za njih, moraju da pojacaju vezni red i da bar nekako sezona bude spasena. Ovo je druga sezona u nizu kako ce se boriti za opstanak, a tu WH ne pripada nikako.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 25.11.2017
00:55

bravo trenercino