NOĆ U BEOGRADU: Troje povređeno u saobraćajkama

Tanjug

02. 12. 2017. u 08:46

Hitna pomoć imala je noćas 127 intervencija od kojih 13 na javnom mestu, a došlo je do tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene tri osobe

НОЋ У БЕОГРАДУ: Троје повређено у саобраћајкама

Ilustracja / Foto N. Skenderija

Hitna pomoć imala je noćas 127 intervencija od kojih 13 na javnom mestu, a došlo je do tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene tri osobe, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U nezgodi koja se dogodila na Bulevaru Oslobođenja, kod Hrama Svetog Save, u sudaru autobusa i kombija u 19:00 sati, povrede glave zadobio je 47-godišnji vozač autobusa koji je prevezen u Urgentni centar.

Na uglu Gandijeve i Jurija Gagarina u 20:26 povređena je 53-godišnja žena je u svojstvu pešaka koja je gubila svest i prevezena je na reanimaciju u Urgentni centar, a njen slučaj je vođen kao teška povreda.

Na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Kotež, ekipa Hitne pomoći je naišla na udes koji se dogodio u 2:52, i 52-godišnju ženu sa povredama glave i stomaka prevezla u Urgentni centar.

Hitnoj pomoći su se noćas obraćali svi hronični bolesnici, od kojih najviše astmatičari, a bilo je i nešto manje osoba u alkoholisanom stanju.

Tokom jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je imala 166 intervencija od kojih 51 na javnom mestu, a dogodilo se šest udesa u kojima nije bilo teških telesnih povreda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije