TITE PODIGAO PONIŽENE: Brazil posle neuspeha na SP 2014. ponovo na pravom kursu

V.N.

02. 12. 2017. u 12:12

U Rusiju stižu sa postom dugim 16 godina, pošto je poslednja generacija koja se popela na krov sveta bila ona sa Ronaldom u Japanu i Južnoj Koreji 2002.

ТИТЕ ПОДИГАО ПОНИЖЕНЕ: Бразил после неуспеха на СП 2014. поново на правом курсу

PONIŽENI su kao domaćini 2014, a sada su spremni da pokažu svima zašto su jedina planetarna selekcija koja nije propustila nijedan Mundijal otkako se lopta kotrlja. O Brazilcima je suvišno pričati i pisati, dovoljno je reći da sa 64 internacionalne titule i pet "boginja" nemaju premca na planeti.

U Rusiju stižu sa postom dugim 16 godina, pošto je poslednja generacija koja se popela na krov sveta bila ona sa Ronaldom u Japanu i Južnoj Koreji 2002. Kataklizmičan poraz od Nemačke u polufinalu prethodnog Mundijala je označio kraj ere Skolarija na klupi nacionalnog tima, a kako se ni Dunga posle njega nije proslavio na Kopa Amerika vruć krompir je preuzeo Tite.

Čovek sa uzornom biografijom praktično samo u lokalnim okvirima je uspeo da pomiri sujete najboljih igrača, odlično je "upakovao" triling Nejmar - Kutinjo - Paulinjo, koji je uz Gabrijela Žezusa najzaslužniji što je Brazil prvi overio mundijalsku vizu i napravio niz od sedam vezanih pobeda u kvalifikacijama. Prva zvezda tima je nesumnjivo Nejmar, kao što nema sumnje da će "orlovima" opasnost pretiti bukvalno sa svih strana.





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije