Klop: Grujić bi mogao da ode na pozajmicu

Novosti online

02. 12. 2017. u 16:10

Marko zaslužuje da igra više. Ukoliko to nije moguće ovde moramo da razmislimo o pozajmici. Mnogo je napredovao, ali je jasno da su mu potrebni minuti - kaže trener Liverpula

Клоп: Грујић би могао да оде на позајмицу

Marko Grujić Foto: EPA/PETER POWELL

Ne uspeva Marko Grujić da se izbori za mesto u timu Liverpula. Konkurencija na sredini terena je prejaka, pa je sve izvesnije da će srpski fdubaler u januaru otići na pozajmicu.

- Marko zaslužuje da igra više. Ukoliko to nije moguće ovde onda moramo da razmislimo o pozajmici. Sviđa mi se momak mnogo. Mnogo je napredovao, igra glavom mu je fantastična, ali ne dobija minuta što za njega sigurno nije dobra stvar – objasnio je Jirgen Klop.

Za Srbina je zainteresovan Hadersfild.

- Razmislićemo o svemu. Želimo da pomognemo igraču, ali u isto vreme moramo da razmišljamo i o klubu. Vidim Grujića kao nekoga ko će u budućnosti nositi dres Liverpula. Ipak, u ovom momentu ne igra, tako da moramo da vidimo šta je za njega najbolje u narednom periodu – zaključio je Klop.

PROBLEM SA MATIPOM
Imaće Nemac velikih problema sa defanzivom u narednom periodu. Povredio se Žoel Matip i prema pisanju engleskih medija pauziraće oko mesec dana. To znači da bi na teren mogao da se vrati tek početkom sledeće godine, a poznato je koliko mečeva se igra u Premijer ligi tokom prazničnog perioda. Trenutno Klop na raspolaganju od štopera ima Dejana Lovrena i Ragnara Klavana, dok je prirodna pozicija Džoa Gomeza centralni defanzivac, mada ga Jirgen koristi na poziciji desnog beka usled povrede Natanijela Klajna. Ovo bi moglo da znači da će Trent Aleksander-Arnold dobiti veću minutažu ili da će prinudno možda Emre Džan zaigrati na tom mestu...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Dijaspora

02.12.2017. 16:40

Sta bi sa " Dzerardom"....a tek onaj " Falkao".....kakve su to bajke bile, e kad se samo setim lupetanja

volim crno bele

02.12.2017. 16:48

E moja deco i crno bela a i crveno bela kako ste samo poleteli za parom a nista niste mislili svojim glavama a uz sebe niste imali ni pametne roditelje da vam kazu da ne zurite.

Prle i Tihi

07.12.2017. 16:45

@volim crno bele - Ovaj je imao pametne roditelje (ima ih i dalje), kojima se desila saobraćajna nezgoda na semaforu pa su onda promenili mišljenje. Naravno, ništa strašno se nije dogodilo i ti dogadjaji nisu povezani, ali neka ostane upamćeno da je otac ovog dečka do kraja odbijao 7 miliona evra i insistirao na ostanku u Zvezdi. Posle je iznenada popustio, šta da se radi, u nekim oklnostima si nemoćan.

Наставник

02.12.2017. 19:58

Тренер коме се играч свиђа и нахвали га да је напредовао и каже да заслужухе да игра, а дечко не игра, тај тренер није нормалан... Ако ти се свиђа како игра и ако заслужује да игра, па убаци га мајсторе, ти одлучујеш, зато небудали са тим коментаром....