U Novom Pazaru izboden mladić: Lekari mu se bore za život

Novosti online

02. 12. 2017. u 18:47

Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su i uz odobrenje nadležnog tužioca doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova Ć. B. (22) iz Novog Pazara,

У Новом Пазару избоден младић: Лекари му се боре за живот

Foto: Ilustracija

Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su i uz odobrenje nadležnog tužioca doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova Ć. B. (22) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz MUP-a.

Osumnjičeni se tereti da je u noći između petka i subote oko 00.25 časova, u jednom kazinu u Novom Pazaru, fizički nasrnuo i nožem napao mladića, nanevši mu povrede opasne po život, zbog kojih je mladić zbrinut u bolnici u Novom Pazaru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Ja

03.12.2017. 11:20

Užas. Policija treba da pozatvara te "opasne likove". A mogla bi policija u svim mestima i gradovima da povede malo računa i da malo više reaguju a ne samo šetaju , gledaju itd.

Trnavac

10.01.2018. 03:46

PoliciJa reaguje kada je kasno izvrse uvidjaj i to je to. Idu na puteve da kasiraju gotove pare od vozaca. Od kriminalaca nemaju nikakve koristi samo probleme i zato so kod nas desava gore nego na divljem zapadu!