Ronaldo razgovarao sa čelnicima FSS: Idemo zajedno u drugi krug

N. I.

02. 12. 2017. u 19:08

Ubeđen sam da će Brazil i Srbija da se plasiraju u drugi krug takmičenja. Dobro je što igramo poslednji meč u grupi - kaže legendarni Brazilac

Роналдо разговарао са челницима ФСС: Идемо заједно у други круг

Ronaldo Foto: EPA

OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA “NOVOSTI”: MOSKVA


PRE Kristijana Ronalda, fudbalski svet je po ovom prezimenu pamtio samo čuvenog brazilskog Zubu, Nazarija de Limu. Ovaj 41-godišnji legendarni igrač, sada sa viškom iskustva i kilograma, bio je deo spektakla na žrebu u Moskvi. Kao i većina VIP zvanica, Ronaldo je bio smešten u dobro obezbeđenom hotelu "Kraun plaza" u moskovskom svetskom trgovinskom centru.

Odmah posle žreba vratio se u hotel u kojem je naišao na delegaciju FSS sa predsednikom Slavišom Kokezom, direktorom Goranom Bunjevčevićem i vršiocem dužnosti selektora Mladenom Krstajićem.

- Ubeđen sam da će Brazil i Srbija da se plasiraju u drugi krug takmičenja. Dobro je i za vas, a i za nas što igramo poslednji meč u grupi, jer bi pre toga sve moglo da postane jasno - rekao je Ronaldo našima u Moskvi.

E, sad... pošto su ga posle ovog razgovora "startovali" i ljudi iz delegacije Kostarike i Švajcarske, ćaskali sa njim i koristili trenutak za fotografisanje, ostala je tajna koju priču je njima "prodao".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Milan

02.12.2017. 21:57

Ja cu uvijek pamtiti kako je pomogao Srbiji kad je bilo tesko. Ziv nam bio, Ronaldo!