Američki komičar ismejao samoubistvo Slobodana Praljka: Užasan tip

Novosti online

02. 12. 2017. u 19:02

Pojašnjavajući američkim gledaocima ko je ustvari bio Praljak i kako je došlo do toga da izvrši samoubistvo.

Амерички комичар исмејао самоубиство Слободана Праљка: Ужасан тип
Popularni američki TV voditelj i komičar Konan O' Brajan u svojoj emisiji na televiziji TBS na brutalan način je ismejao samoubistvo hrvatskog ratnog zločinca Slobodana Praljka, koji je u sudnici haškog tribunala tokom izricanja presude popio otrov i umro.

O'Brajan je izveo je skeč na račun samoubistva Slobodana Praljka u sudnici. Pojašnjavajući američkim gledaocima ko je ustvari bio Praljak i kako je došlo do toga da izvrši samoubistvo.

- Stvarno užasan tip, draže mu je bilo da popije otrov, nego da se suoči sa zatvorskom kaznom... Da, to se stvarno dogodilo - rekao je O' Brajan.

- To je stvarno bilo čudno za gledanje - dodao je Konanov kolega Endi Rihter.

U skeč se u jednom trenutku uključio i snimatelj Toni, koji je objasnio kako i on u nekim stresnim situacijama "ispija otrov" kako bi izbegao svakodnevne probleme i neprijatnosti.

Pogledajte video:




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

bubule

02.12.2017. 21:47

Mislim da nije ispravno da se ismijava bilo cije samoubistvo i u tom smislu mi se ovaj skec duboko gadi.

Чикаго

03.12.2017. 00:22

Нема смисла због новинарке Оливере ковачевић и чеде Јовановића да се исмејава убиство хрватског официра због кога је стотине људи било убијено

Nema Vise

03.12.2017. 00:29

Mislim ne podrzavam postupak Praljka, a I mislim da je zlocin nacinjen, ali ipak ne bi ismejavao bill ciju smrt I tudje ubedjenje. Ja jesam Srbin, I imam pravo da mislim da su Hrvati krivi za rat,..., ali podrzavam I pravo da oni imaju svoje misljenje I uverenje iako see koji sa mojim, bez da ih vredjam, podcenjujem, segacim,...

Jovana, Dokaz:

03.12.2017. 10:04

Kad neko nešto hoće, u mogućnosti je sve da uradi, zavisi samo od čoveka, ma kakve god bile zaštitničke službe...

Драган Бранковић

03.12.2017. 12:57

Ја, као Србин и патриота немам никаквих симпатија за Хрвате који су на било који начин учествовали у ратовима 90-тих. Ипак, изражавам поштовање за човека који је спреман и да умре за оно у шта верује и за шта се борио. Према “комичару” могу осетити само презир.