Najnovije vesti
Vesti Beograd
SVAĐA, PA NOŽ POD GRLO Đaci koji su se sukobili ispred škole na Dorćolu završili u POLICIJI

SVAĐA, PA NOŽ POD GRLO Đaci koji su se sukobili ispred škole na Dorćolu završili u POLICIJI

Direktorka Elektrotehničke škole "Stari grad" Ranka Vujičić potvrdila je da je sinoć došlo do sukoba dečaka u okolini ove obrazovne ustanove, pri čemu je jednom od njih nož stavljen pod grlo, a kako smo nezvanično saznali, svi oni su učenici ove škole.

Razbojnik sa nožem Foto: Ilustracija, Facebook / Facebook
Razbojnik sa nožem
Foto: Ilustracija, Facebook / Facebook

- Učenici koji su čuli šta se dogodilo su se obratili nastavniku, koji je potom obavestio nadležne, Hitnu pomoć, policiju. Danas smo sve informacije prosledili Ministarstvu prosvete i Školskoj upravi, a već se sastao i školski tim koji se bavi prevencijom nasilja. Kako sam čula, dečak je bio pod stresom, ali srećom niko nije povređen. Mi ćemo u skladu sa zakonom dalje preuzeti neophodne mere - kaže direktorka Ranka Vujičić.

Hitna pomoć je ubrzo po pozivu stigla na lice mesta.

- Ispred Elektrotehničke škole "Stari grad" dečaku starom oko 16 godina neko je pretio, nakon čega je pozvana Hitna pomoć. Naša ekipa je izašla na teren po pozivu u 19.15 i zatekla dečaka u stresnoj situaciji, ali on nije prevezen radi dalje intervencije - rekla je sinoć Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prostor ispred ETŠ "STari grad"
Foto: Google Maps / screenshot
Prostor ispred ETŠ "STari grad"

Pozvana je i policija i učesnici su saslušani u stanici u Ulici Majke Jevrosime. Nadležni organi se, međutim, još nisu oglasili povodom ovog incidenta, niti je otkrivena pozadina napada.