Донаторско вече за помоћ Марку Марковићу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Донаторско вече за помоћ Марку Марковићу
Trenutno na sajtu: 604       |       Podeli:
12.12.2017 | 0 коментар(а)



Ивањица - Хуманитарна забава за помоћ Марку Марковићу из Ивањице, који болује од Хочкинове болести,

биће одржана у хотелу ’’Парк’’ 16. децембра. У оквиру ове донаторске вечери коју организује општина Ивањица у сарадњи са хотелом и људима доброг срца, реализоваће се и полуфинални избор за мис Туризма Србије а у музичком делу наступиће оркестар Енигма, Сандра Чапрић и гости из региона. Карте су у продаји по цени од 400 динара, а сав прикупљен новац биће уплаћен на рачун Марка Мраковића.

Овај двадесетдеветогодишњи младић успешно је завршио Географски факултет, без запослења је, живи са оцем а од примања имају само скромну пензију. Пре девет година остао је без мајке а болест је дошла нешто касније.

Скромни младић се није жалио нити је тражио помоћ свестан економске ситуације у којој се налази као да се помирио са судбином. Али његови другари, комшије, девојка то нису дозволили.

Марко је раније примао терапију на Клиничком центру у Београду. Након тога болест се повукла на годину дана. Када се вратила са терапијом се одуговлачило пола године. Урађена је прва трансплатација ћелија, одмах потом Марко је пао у кому. Затим је урађена још једна транпсплатација, која је била неуспешна. Лекове је пио све време, а пробао је и све врсте алтернативне медицине. Терапија коју је спроводи у специјалној болници Нова Вита дала је одличне резултате, али да би сам процес лечења био спроведен до краја, Марку је потребна финансијска подршка свих људи доброг срца.

Марку можете уплатити помоћ на жиро рачуне:

Број наменског депозитног рачуна: 205-9011006697270-35

Број девизног рачуна: РС 35205903102267262809

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.100.002 посета
Тренутно на сајту: 605 посетилац(a)