• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počela prodaja LUX stanova u Beogradu na vodi

Izvor Tanjug

Kompanija Belgrade Waterfront objavila je početak prodaje The Residences at The St. Regis Belgrade kolekcije luksuznih apartmana prvi put predstavljenih u Evropi.

 Beograd na vodi - počela prodaja luksuznih stanova Izvor: MONDO/Predrag Vujić


Stanovi ce biti smešteni izmedu 14. i 39. nivoa Kule Beograd, buduce najviše zgrade u Srbiji.

Zgrada visoka 168 metara imace jedinstveni vidikovac u prestonici, sa kojeg ce se pružati nezaboravan panoramski pogled na grad.

Buduci vlasnici brendiranih St. Regis apartmana imace mogucnost da biraju izmedu 220 ekskluzivnih stanova, velicine od 57 do 171 kvadratnih metara.

Ove rezidencije kreirane su za ljude koji žele da sveukupno St. Regis iskustvo pretvore u nacin života, saopšteno je iz tog preduzeca.

"Veliko nam je zadovoljstvo da predstavimo The Residences at The St. Regis Belgrade, prve u Evropi. Ovo je istorijski trenutak i predstavlja cast za naš grad i Belgrade Waterfront, najimpresivniji razvojni projekat u regionu, kao i za celu Srbiju. Radujemo se prvim vlasnicima ovih upecatljivih apartmana i nudimo im iskustvo života izuzetnog kvaliteta, na cemu predano radimo", izjavio je Nikola Nedeljkovic, generalni direktor Belgrade Waterfront-a, saopšteno je iz tog preduzeca.

The Residences at The St. Regis su prisutne u dvanaest zemalja širom sveta, a Beograd je najnoviji na listi gradova, pored Njujorka, Bangkoka, Atlante ili Abu Dabija, koji nude ovaj renomirani brend.

The Residences at The St. Regis Belgrade predstavljace ekskluzivan dodatak stambenoj ponudi Beograda, podižuci lestvicu u ovoj oblasti u citavom regionu.

Vlasnici apartmana imace neogranicen pristup pogodnostima poput St. Regis spa centra, kao i mogucnost uživanja u tzv. In-Residence Dining iskustvu sa licnim kuvarom.

Prepoznatljiva usluga St. Regis batlera bice im takode na raspolaganju, kako bi svaki zahtev buducih vlasnika bio ispunjen i vodio ka sveukupnom iskustvu prilagodenom uživanju posebno prilagodenom svakom stanaru.

Uz The Residences at The St. Regis brendirane apartmane, The St. Regis Belgrade hotel zauzimace prvih jedanaest nivoa Kule Beograd i bice otvoren 2020. godine.

Luksuzni apartmani u BG kuli useljivi do 2020.

Hotel ce ponuditi sve prepoznatljive sadržaje ovog brenda - ukljucujuci prostore za specijalne prilike i prepoznatljive usluge posvecene zadovoljstvu gostiju.

Kula Beograd predstavlja savremeno remek-delo i centralni deo Belgrade Waterfronta, pažljivo dizajnirane gradske celine u srcu jednog od najživopisnijih gradova Evrope.

Kulu je projektovala medunardno priznata kompanija AECOM, koja se bavi projektovanjem, a koja je tokom stvaranja buduceg simbola prestonice kombinovala najbolju svetsku praksu sa ekspertizom domacih strucnjaka.

Vucic Malom: "Park vju? Što tako?"

Kompanija AECOM poznata je po svojim projektima širom sveta, ukljucujuci Ground Zero u Njujorku, Etihad kule u Abu Dabiju, kao i Šangajski svetski finansijski centar.

Unutrašnji dizajn Kule Beograd delo je internacionalne kompanije HOK, i predstavlja spoj lokalnog nasleda i globalnih trendova u uredenju enterijera.

Nakon završetka izgradnje 2020. godine, Kula Beograd bice monumentalna gradevina u sklopu Belgrade Waterfronta, projekta ciji je cilj da privuce što veci broj turista, podstakne ekonomski rast i ucini Srbiju još atraktivnijom destinacijom.

Komentari 33

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

brane121

Težak dan za hejtere. ..

Ultra

Ja kupio vec dva za treci cu da razmislim?

Kaplar

Počela prodaja čega ?!

special image