PAO PRVI OSUMNJIČENI: U Sremskoj Mitrovici uhapšen M.V. zbog tuče i pucnjave u kafiću
Foto: Dragana Udovičić

akcija policije

PAO PRVI OSUMNJIČENI: U Sremskoj Mitrovici uhapšen M.V. zbog tuče i pucnjave u kafiću

Crna Hronika -

SREMSKA MITROVICA - Jedan od osumnjičenih za nasilje u kafiću Carska palata u Sremskoj MItrovici je uhapšen večeras, navodi Sremska TV.

Policija je privela muškarca čiji su inicijali M.V.

U tuči koja se dogodila u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici teške telesne povrede zadobila su dva lica, od kojih je jedan policijski službenik koji nije bio na dužnosti, dok su od rikošeta lakše povređene dve devojke.

- U kafiću je došlo do masovne tuče, letele su čaše i flaše. Navodno, policajca koji nije bio na dužnosti nožem je neko ubo u butinu. Potom su iz dva pištolja ispaljena dva metka. Rikošetirani hici su pogodili policajca idevojku. Na mesto obračuna brzo su stigle policija i Hitna pomoć - objašnjava izvor Kurira.

Lekarske ekipe prevezle su povređene u Medicinski centar u Sremskoj Mitrovici.

- Utvrđeno je da jedan mladić ima ranu nastalu od rikošetiranog metka, kao i devojka. Jedan mladić u tuči je teško povređen. Na svu sreću, niko od njih nije životno ugrožen - naveo je naš sagovornik.

foto: Dragana Udovičić

Kako je potvrđeno iz bolnice, devojka koja je kod njih zbrinuta imala je povredu noge i ona je puštena na kućno lečenje.

- Dvojica mladića su zadržana, imaju povrede glave, ramena i ekstremiteta i nalaze se na odeljenju opšte hirurgije i intenzivne nege - rečeno je u bolnici.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Evo ko je izneo šokantne tvrdnje da je radikal Spaho poslanicima podvodio prostitutke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track