Najnovije vesti
Zabava Vesti
POTRESENA I U STRAHU Naša pevačica mora na HITNU operaciju

POTRESENA I U STRAHU Naša pevačica mora na HITNU operaciju

Jedna od naših popularnijih mladih pevačica nije se ni nadala da će morati da napravi pauzu sa nastupima i svoju karijeru stavi po strani i to zbog zdravstvenih problema. Edita Aradinović mora hitno na operaciju.

Edita u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija
Edita u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato"
Edita u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato"
Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija
Edita u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato"

To su joj saopštili doktori koji su ustanovili da su problemi sa njenim polipima na glasnim žicama u poodmakloj fazi i da bi samo hitna intervencija mogla da spreči veći haos.

Foto: editaaradinovic / Instagram

- Edita je u poslednjih nekoliko nedelja osećala da nešto nije u redu sa njenim grlom. Kako ima previše obaveza u vezi sa snimanjem humanitartnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato”, probleme koje je osećala stavljala je na stranu, jer je veliki profesionalac i želela je da sve ispadne kako treba, makar i na njenu štetu. Poslednji nastup u šou programu odradila je bukvalno na mišiće, jer joj uopšte nije bilo dobro. Čak je primila i injekciju kako bi mogla da izdrži - otkriva izvor blizak pevačici za „Alo!”.

Foto: Instagram

Vest je Editu mnogo pogodila, ali je svesna da glas mora da čuva jer od njega i živi.

- Lekar joj je saopštio da je situacija alarmantna i da su polipi izuzetno veliki, te da će morati hitno da ih operiše kako bi sačuvala glasne žice. On joj je predložio da otkaže sve nastupe i da miruje kako se situacija dodatno ne bi pogoršala - kaže izvor.

Ipak, Edita bi trebalo da učestvuje u finalu ovog šou programa nakon čega će se distancirati od estrade na neko vreme.