Boaći: Ne znam da li je ovo bio moj poslednji meč u dresu Zvezde

Beta

14. 12. 2017. u 10:53

Ja sam fudbaler, a ne menadžer, sačekaću da vidim šta budućnost nosi. Bog je za nas pripremio nerešen rezultat - rekao je Ričmond

Боаћи: Не знам да ли је ово био мој последњи меч у дресу Звезде

Ričmond Boaći Foto: N. Paraušić

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je da je njegova ekipa silno želela pobedu u derbiju protiv Partizana i istakao da još ne zna da li ostaje u klubu iz Ljutice Bogdana.

- Zahvaljujem bogu na rezultatima koji su iza nas. Zaista smo silno želeli da pobedimo, ali bog je za nas pripremio nerešen rezultat i siguran sam da postoji dobar razlog za to. Zaista smo odličan tim i fantastično je igrati sa ovakvim fudbalerima, malo nam je nedostajalo - rekao je Boaći.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1 u poslednjoj utakmici prvog dela sezone u Super ligi Srbije. Partizan je u 156. "večitom" derbiju poveo u 62. minutu golom Sejdube Sume iz jedanaesterca, dok je izjednačenje Zvezdi doneo Ričmond Boaći u 84. minutu.

- Verujem u timski rad, svaki gol koji postignem je plod timskog duha i posvećen je navijačima. Bez čitave ekipe i navijača ne bi bilo ni Boaćija. Veoma cenim svoj tim i sve što imam u Zvezdi.

Boaći je prokomentarisao i navode medija da će ove zime napustiti redove crevno-belih.

- Ne znam šta će se desiti u narednom periodu, ja sam fudbaler, a ne menadžer. Sačekaću da vidim šta budućnost nosi. Videćemo šta je Bog spremio za mene - rekao je on.

Crvena zvezda je lider domaćeg šampionata posle 22 odigrana kola sa 57 bodova, dok Partizan ima devet manje.

Takmičenje u Super ligi Srbije nastaviće se 17. februara.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

BeograđaninPFC

14.12.2017. 11:21

Postigao je gol posle ofsajda Pesica i oni i dalje drugima drze predavanja.Izvukose se opet.

Uroš

14.12.2017. 12:47

@BeograđaninPFC - Ahahahaha grobljanac, ma nije Pešić nije, nego Terzić iza gola dodao loptu Boaćiju ahahaha

Pera

14.12.2017. 13:15

@BeograđaninPFC - Ja bih zato poništio uitakmicu i da se igra nova, ispočetka. Ili još bolje da se poništi i regustruje 3:0 za grobarčine. Uvek vam je neko drugi kriv . Te ofsajd, te lopta izašla van, te blato na terenu, te sudija nije dosudio penal, te dosudio ali Zvezdi i tako to redom. Daj se "opasulji" i prihvati činjenice kakve jesu a to je da je Zvezda daleko bolji i kvalitetniji tim i to je to. Biće ti veruj mi lakše u životu. Nećeš imati kompleksa.

BeograđaninPFC

14.12.2017. 13:20

@BeograđaninPFC - Cist kao suza,imas snimak na svim medijima.Sekundarac,smiri strast..

BeograđaninPFC

14.12.2017. 15:05

@BeograđaninPFC - Perice,živiš u bajkama,juče smo videli koliko ste kvalitetniji,nemate pojma.Zahvalite se sto je Partizan sam prodavao bodove malima.Ozegović je trebao da zakuca za 2-0,pa bi bili danas mirniji,Srecni ste jer ste izbegli poraz,Juce vam se igraci raduju ,a nasi tuguju,pogledaj snimke:)

o.O

14.12.2017. 18:04

@BeograđaninPFC - pa najbolji igrac utakmice je Mustafa pametnom dovoljno! :)

Ofanzivni vezni

14.12.2017. 13:29

@Bravo Boaćko - Neka povede i Donalda i Kangu, a za te pare da kupimo jednog ali ODLIČNOG veznog !!

* КОМЕНТАР *

14.12.2017. 19:04

Лееелеееее колииикооо вас бооолииихихихихихи ... !!! Браво Боаћко брааавооо !!!