Najnovije vesti
Vesti Beograd
Druženje sa Deda Mrazom i u TRAMVAJIMA

Druženje sa Deda Mrazom i u TRAMVAJIMA

Karte za novogodišnji voz "Srbija voza" su odavno rasprodate, a mališani koji žele da se sa Deda Mrazom provozaju na šinama imaće prilike da to učine i tramvajem.

Laponci, koji su stvorili Deda Mraza, nastali su od istog pretka kao Srbi
Laponci, koji su stvorili Deda Mraza, nastali su od istog pretka kao Srbi

U sali Gradske opštine Vračar, danas je održana konferencija za medije povodom projekta "Štarkova novogodišnja čarolija na šinama" .

Jedinstveni projekat su organizovali JKP GSP "Beograd", Viber Savetovalište "Bebiron" i Infomedia.

Specijalno ukrašen tramvaj voziće decu od Tašmajdana, do vrha Zvezdare, Hrama Svetog Save, Pristaništa na Kalemegdanu od 15. decembra 2017. do 15. januara 2018. godine. Deca će imati priliku da se voze čarobnim tramvajem, druže sa Deda Mrazom i gledaju tematske praznične predstave.

- Nama je velika čast da budemo deo ovakvog događaja. Ovaj projekat je sjajno zamišljena ideja i jako je lepo što će naši najmlađi kroz prozore tramvaja gledati najlepše znamenitosti ovog grada dok istovremeno uživaju u predstavi. To je nešto što će naše najmlađe ispuniti radošću i zadovoljstvom, nakon ove posebne vožnje oni će biti oplemenjeniji. Želja rukovodstva opštine je da uvek izađe u susret ovakvim akcijama – kazao je predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković.

Vračarska deca će prva uživati u čarolijama novogodišnje magije već sutra kada će vesela družina krenuti od Hrama Svetog Save do tramvajske stanice u Karađorđevoj ulici i nazad do Hrama Svetog Save.

Najmlađi će imati priliku da upoznaju i da se druže sa Deda Mrazom dok se istovremeno voze u specijalno ukrašenim tramvajima i uživaju u tematskoj prazničnoj predstavi kao i u slatkim paketićima.

Sve informacije o narednim terminima i uslovima dobijanja besplatnih karata možete dobiti u opštinama Vračar, Zvezdara i Palilula.

Voz ide od Beograda do Zemuna

Karte za novogodišnji voz koji će mališane voziti od Beograda do Zemuna odavno su rasprodate, a "Srbija voz" neće biti u mogućnosti da uvodi nove polaske iz Beograda. Karte se još mogu kupiti za polaske iz Niša i Novog Sada.